Pedofil Žarko iz Zemuna dobio 3 godine i 8 meseci zatvora: Zvao je žrtvu (10) telefonom i maltretirao je!

Žarko S. i žrtva žive u istoj zgradi u Zemunu, a njegova unuka je njena dobra drugarica

  • 2

Treći osnovni sud u Beogradu osudio je danas na tri godine i osam meseci zatvora Žarka S. (62) iz Zemuna zbog optužbi da je seksualno napastvovao desetogodišnju devojčicu, drugaricu svoje unuke i jer je u svom podrumu držao bombu.

Užas u Subotici: Komšija pedofil (82) voćem mamio devojčicu (10) u svoju kuću usred dana!

Sud mu je takođe produžio pritvor u kojem je od hapšenja u avgustu prošle godine. Ovo je prvostepena presuda tako da Željko S. i tužilaštvo imaju pravo da se žale Apelacionom sudu u Beogradu.

Treće osnovno tužilaštvo tražilo je kaznu od pet godina zatvora i žaliće se na presudu, rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković. Željko S. je osuđen zbog krivičnih dela nedozvoljene polne radnje i neovlašćeno držanje oružja.

Nakon hapšenja ovog osumnjičenog početkom avgusta 2016. godine policija je u njegovom podrumu našla i bombu velike razorne moći.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Mediji su nakon hapšenja pisali da Žarko S. i devojčicina porodica žive u istoj zgradi u Zemunu, a njegova unuka je njena dobra drugarica. On bi sačekao prvo da devojčicina majka ode na posao, a onda bi je stalno zvao telefonom i odlazio do njenog stana, zvoneći i dozivajući dok mu ne otvori.

Nakon toga bi usledilo seksualno uznemiravanje, o kom je prestravljena devojčica neko vreme iz straha ćutala, preneli su mediji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA