≫ 

Zvezda "Top gira" teško povređena u jezivoj nesreći: Slupao se u hrvatskom super-autu, koji je POTPUNO IZGOREO (FOTO) (VIDEO)

Poznati britanski voditelj je u bolnici pošto se slupao vozeći "Rimac Concept One" automobil, električno vozilo napravljeno u Hrvatskoj, koje je izgorelo prilikom nezgode

  • 3

Voditelj Amazonove emisije o automobilima "Grend Tur" i bivši voditelj svetski poznate emisije o automobilima Bi-Bi-Si-ja "Top Gir", Ričard Hamond (47), slupao se u Švajcarskoj u toku snimanja.

Evo gde prelaze Klarkson i bivše zvezde "Top Geara"! (FOTO) (VIDEO)

Producenti kažu da je Hamond helikopterom prebačen u bolnicu sa slomljenim kolenom, pošto se slupao vozeći "Rimac Concept One" automobil, električno vozilo napravljeno u Hrvatskoj, koje je izgorelo prilikom nezgode, piše AP.

Pogledajte snimak incidenta:

- Ričard je bi svestan i razgovarao je i sam je izašao iz automobila pre nego što se zapalio. Odvezen je helikopterom u bolnicu u Sent Galenu, gde je otkriveno da ima naprsnuće kolena - rekao je jedan od producenata.

Hamond je jedan od tri voditelja emisije "Grend Tur", pored Džeremija Klarksona i Džejmsa Meja.

Foto: Tanjuf/AP Foto: Tanjuf/AP

Njih trojica su nakon Klarksonovog ispada na snimanju emisije "Top Gir", kada je udario producenta i nije dobio produženje ugovora sa BBC-om, potpisali ugovor sa Amazonom za trenutnu emisiju.

Foto: Tanjug/AP/PA, Stefan Rousseau Foto: Tanjug/AP/PA, Stefan Rousseau

Hamondu ovo nije prvi udes.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Slupao se 2006. godine vozeći "Vempajr" dragster pri brzinama od preko 400 kilometara na čas, od čega se uspešno oporavio.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DJ

    10. jun 2017 | 20:54

    Ne gledam ih više. Oni uništavaju automobile, sprdaju se sa svakim ko nije englez, jednostsvno Clarkson SMARAAA.

  • Sena

    10. jun 2017 | 20:50

    Ko ovom dade da vozi ovo ...pa covek nema nikakvu procenu...srpski receno debil...retard...a mozda i stoka ustaska pravi reklamu...i kraš test...sve placa produkcija i osiguranja...izabrao livadu da izleti...foleri... Treba jos malo kod X na obuku voznje...mada verujem da se naslusao ceo zivot svega...al neda Bog...nema osecaj pa to ti je...volfo bi da ga vidim opet al u nekoj 'rally' spravi...da vidimo kako to sto drzi put samo...moze magarac da izbaci van...

  • Vladan

    10. jun 2017 | 21:19

    E neka je ziv bio,da ako neprozivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA