Neverovatno, opet isti vozač pravi haos: Prvo je teško povredio kamermana, a danas se jugom popeo na stub!

Nezvanično saznajemo da je policajcima koji su uradili uviđaj rekao da je auto sam krenuo, jer ga je on parkirao uz ulicu

  • 16

Tokom popodneva na glavnoj raskrsnici u Prokuplju desila se saobraćajna nezgoda u kojoj na sreću nema povređenih, ali je učestvovao Blačanin D.M. (69) koji je 4. juna istim "jugom" udario kamermana D.S. (53) iz Prokuplja dok je snimao svadbenu kolonu sa trotoara.

OVO IMA SAMO U SRBIJI: Svaki dan se parkiraju u parkiću za decu (FOTO)

Ovoga puta vozač se "jugom" kojem su oduzete tablice na dan nezgode u kojoj je teško povređen D.S, a čije stanje još uvek nije stabilno, popeo na stubić koji je na trotoaru kod zgrade Opštine Prokuplje.

Za razliku od prošlog puta kada je nakon nezgode alkotest pokazao da ima 1.4 promila alkohola u krvi, ovoga puta bio trezan.

Nezvanično saznajemo da je policajcima koji su uradili uviđaj rekao da je auto sam krenuo, jer ga je on parkirao uz ulicu.

Ipak, ostaje otvoreno pitanje kako je "jugom" kojem su oduzete tablice došao do centra grada. Do pre nekoliko dana vozilo kojem je polomljena šoferšajbna stajalo je parkirano nedaleko do mesta nezode.

Nakon prošle nesreće koja je pokrenula buru komentara u prokupačkoj javnosti, D.M. nije zadržan čak ni na trežnjenje, a polemiše se da je kriv i vozač prvog automobila u kojem su tog dana bili mladenci, jer je na kobnom mestu započeo skretanje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 

Tragova kočenja nema, a "jugo" koji je preticao svadbenu kolonu od desetak vozila udario je u prvo u koloni i odbio se, te direktno naleteo na kamermana koji je stajao na trotoaru.

Od siline udarca kamerman je udario u obližnji parkiran kombi i zadobio teške telesne povrede opasne po život, te je hitno prebačen na lečenje u niški Klinički centar i još uvek je u teškom stanju.

Daljinac baner

(B.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    14. jun 2017 | 04:00

    Starosna granica za dobrovoljne davaoce krvi je 65 godina. Ista je i za odlazak u penziju, a nju su odredili stručni ljudi i predstavlja životnu dob dokle je čovek sposoban, zdravstveno, i da pomogne nekome i da izvršava radne obaveze. Zašto to ne bi bila i crta za posedovanje vozačke dozvole, pogotovo kada imamo mnogo primera gde su vinovnici saobraćajnih nezgoda sa tragičnim završetkom, upravo osobe koje su bile starije od, pomenutih, 65 godina. Imali smo skorašnji slučaj u kome je stradalo dete, a 67 godišnji vozač je izjavio da je primetio da nekoga vuče pod točkovima, ali nije stao jer je mislio da je pas. I sve to da mu kočenjem ne bi popadale gajbice sa trešnjama. Njegovo rezonovanje je bilo da su važnije trešnje nego nečiji život, pa makar on bio pseći.

  • L

    14. jun 2017 | 02:26

    Burazeru ne ide voznja

  • Sibin

    14. jun 2017 | 08:18

    Pa da je bio neki dan u zatvoru ovo se ne bi ni desilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA