≫ 

Najnovija bolesna dečija igrica: Teraju drugare da jedu hranu na koju su alergični, a onda kače njihove jezive fotografije! (VIDEO)

Ovu decu zatim vršnjaci fotografišu i njihove fotografije kada su otečeni i unakaženi od alergije postavljaju na društvene mreže

  • 10

Australiju je zahvatio talas novog vida vršnjačkog nasilja pri kojem decu u školi vršnjaci prevare ili nateraju da uzmu hranu ili piće na koje su alergični , tako im stvore neverovatne alergijske reakcije i ugroze im živote.

Roditelji su detetu dali lek koji svi koristimo, a zbog njega je skoro oslepeo! I dan-danas jedva diše

U bolnice se sve češće javljaju deca sa bolnim otocima, gušenjima, i različitim jakim alergijskim reakcijama jer ih na taj način zlostavljaju vršnjaci u školama, pozvrdilo je najnovije australijsko istraživanje.

Istraživanje je pokazalo da je svako dvanaesto dete u Australiji alergično na nešto i da su upravo ova deca najčešća meta zlostavljača vršnjaka u školama, jer su osetljivi i predstavljaju laku metu i lako ih je staviti zbog toga u izolaciju.

- Utvrdili smo u dosta slučajeva da su deca primorana ili im je zaprećeno ili su pak nekako prevarena da uzimaju hranu i piće na koje su alergični kako bi ih tako nasilnici još više osramotili pred vršnjacima - potvrdio je Endru Fong sa Univerziteta u Novom Južnom Velsu za "7News".

- Ovu decu zatim vršnjaci fotografišu i njihove fotografije kada su otečeni i unakaženi od alergije postavljaju na društvene mreže i tako ih osramoćuju i izoluju iz društva, zbog čega dosta njih ima i mentalne i emocionalne probleme - rekao je on.

Prema istom istraživanju ustanovljeno je da Australija nije usamljen slučaj, već se slične situacije dešavaju i u Americi, Britaniji ali i drugim zemljama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    15. jun 2017 | 23:40

    Batna je iz raja izašla. Što takve idiotarije nisu mojoj generaciji padale na pamet. Maloumnici.,tako ih treba isprašiti po turu da ne mogu da sede pa im ne bi palo na pamet više nikad

  • saša

    15. jun 2017 | 23:26

    Koliko dugo treba da se teror nad vršnjacima da se toleriše? Ljudi moji bolest je veliko čudo, bolesna deca se trebaju u karantinu staviti i na dugotrajno lečenje!!!roditelji pomozi te svojoj deci eskalacija je na maximali!

  • Н. С

    16. jun 2017 | 05:39

    У Америци, у британији и другим земљама. Којим?.Па нисам ни мислила да нека гадост може да прође без тих морона. Увек су били напредни, кад су такве ствари у питању. Само напакостити, и то им је главни циљ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA