Masovna tuča arapskih tajkuna: Sevale pesnice između Kuvajta i Saudijske Arabije (VIDEO)

Tuča se dogodila 20. marta ove godine na marginama događaja, kada su saudijski naftaši počeli da vređaju katarske kolege

  • 11

Delegacije Katara i Saudijske Arabije potukle su se na konferenciji Unije radnika u naftnoj sferi, koja se održava u Kuvajtu.

Sedam država prekinulo diplomatske odnose sa Katarom: Najbogatija zemlja sveta optužena da podržava terorizam

Na video-snimku, koji je na Tviteru objavio irački političar Valid el Azavi vidi se tuča nekoliko arapskih tajkuna, preneo je Sputnjik pozivajući se na "Islam njuz".

Kako je napisao, tuča se dogodila 20. marta ove godine na marginama događaja, kada su saudijski naftaši počeli da vređaju katarske kolege, a kako se navodi oni su na kraju izgubili strpljenje i "bacili se" na protivnike pesnicama.

Pogledajte snimak tuče:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    17. jun 2017 | 12:26

    Bogata stoka.

  • Batica85

    17. jun 2017 | 12:33

    Tuku se kao devojčice

  • Istinakao sudbina

    17. jun 2017 | 14:29

    Mili boze cuda velikoga kad udari Saudijac na Katarca...tuce brat brata po kuranu knjizi,tuce brat brata a za kuran knjigu i nehaju..udario junak na junaka Odozgo ih gledase Kraljevicu Marko i Obilic Milos od Srbije junaci... Pa ce Kraljevic Marko svom bratu Milosu Obilicu..Vidisl to brate Milosu kako se ubogi turci pobise,samo sto jatagane jedne na druge potegose,udarijo junak na junaka...El Musa na na Al Huseina,daj Milosu da se bracaizmire,da ne popaadaju uzalud bogate glave. Govori Milos Obilić...daj ti meni od Srbije darova,darova iz pusnice sto se dime,slanine i kavurme ratne cvaraka da budu taze,i nekog od Zlatiborca darova,da ih darivam da kusaju ovoga nasega blaga,lude bogate glave sa slaninom da ladnu,da ladnu mir s' njima da za vlada..da El Musa,Al Huseina da celiva,sto im Srbi slaninu i mir darivase..!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA