≫ 

Bugari terali devojke devojke iz siromašnih delova svoje zemlje na prostituciju u Marbelji, Španci ih raskrinkali

Španska policija uhapsila je 34 osumnjičenih članova mreže i oslobodila 13 žrtava, banda je terala devojke da kradu bankovne kartice svojih klijenata, neke od njih su drogirale klijente da bi sebi olakšale posao

  • 0

Španska policija saopštila je da je rasformirala bugarsku mrežu koja je pokušavala da uspostavi potpunu kontrolu nad prostitucijom u letovalištu Marbelji.

Uzorne Riječanke uhapšene zbog prostitucije: Tarifa im je bila 55 evra za pola sata seksa, a evo kako su se opravdale u policiji

Prodavali su nevinost devojčice (16) za 5.000 evra: Nudili su na internetu "vrhunski seks visokog kvaliteta", pa ih je stigla kazna (VIDEO)

- U operaciji sprovedenoj u saradnji sa bugarskom policijom i evropskom policijskom agencijom Europol uhapšeno je 34 osumnjičenih članova mreže i "oslobođeno" 13 žrtava - navodi se u saopštenju policije bez detalja o tome kada su se ta hapšenja dogodila.

Prema policiji ta grupa je u Španiju dovodila devojke iz siromašnih delova Bugarske i terala ih na prostituciju u luksuznoj marini u Marbelji.

Foto: Guliver/Sean Garnsworthy/Getty Images Foto: Guliver/Sean Garnsworthy/Getty Images

- Ako bi odbile one su nasilno napadnute i zaprećeno je njihovim rođacima u Bugarskoj - navela je policija.

Banda je terala devojke da kradu bankovne kartice svojih klijenata. Neke od njih su drogirale klijente da bi sebi olakšale posao.

Istraga je počela u septembru 2014. kada se jedna Bugarka prijavila policiji u Marbelji tvrdeći da je pobegla od ljudi koji su je terali na prostituciju.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Istražitelji su otkrili da svodnici nisu delovali sami već su bili deo velike međunarodne mreže koja je operisala uglavnom u Španiji i u u Bugarskoj s ciljem da stekne potpunu kontrolu nad prostitucijom na obali Marbelje, navela je policija.

Policija je uhapsila 26 osoba u Španiji i osam u Bugarskoj i sprovela 36 pretrage u te dve zemlje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA