≫ 

Raskid koji je pogodio svet: Procurelo emotivno pismo u kome Tupak ostavlja Madonu

Početna cena na aukciji je 100.000 dolara

  • 4

Iznenadna veza Madone sa Tupak Šakurom započela je sa jednom beleškom, ali se po svemu sudeći i završila sa jednom. Pre dve godine Madona je otkrila da se zabavljala sa Tupakom, a TMZ izveštava da se pojavilo pismo u javnosti koje joj je on pisao iz zatvora i u kome raskida sa njom.

20 GODINA KASNIJE: 2 Pac GREŠKOM UBIJEN, ovaj čovek je bio stvarna meta napadača! (FOTO)

SEĆANJE NA TUPAK ŠAKURA: Legendarni reper bi danas napunio 44 godine (VIDEO)

Njih dvoje su zvanično bili zajedno od 1993. do 1995. godine. U pismu koje je nastalo 18 meseci pre njegove smrti (1995.) on piše da bi se njegov odnos sa pevačicom negativno odrazio na njegov imidž u javnosti zato što je belkinja.

"Tvoje pojavljivanje u javnosti sa crncem ne bi ugrozilo tvoju karijeru i čak bi delovalo tako da izgleda da si ti otvorenija za sve varijante i deluje uzbudljivije. Ali za mene, bar u mom prethodnom viđenju sebe, pokvario bih svoj imidž u javnosti i izneverio bih polovinu ljudi koji su od mene napravili ovo što sam sada... Nikada nisam hteo da te povredim", prenosi mashable.com.

Tupak Šakur, Tupac

U pismu se ukazuje i na to da su se njih dvoje posvađali nakon što je Madona izjavila da "nema nameru više da rehabilituje sve repere i košarkaše".

On joj se izvinjava za sve bolno što joj je rekao, istakavši da je od tada sazreo duhovno i mentalno i da je "on samo mlad muškarac sa ograničenim iskustvom sa ekstremno poznatim seks-simbolom".

Prema TMZ-u, pismo će se naći na aukciji 19. jula na sajtu "Gotta have Rock and Roll" sa početnom ponudom od 100.000 dolara.

Ljubavni parovi se suočavaju sa drugačijm roblemima od svakodnevnih običaja i muzike, ali Tupakovo pismo pokazuje da svako ima sumnje i dileme - čak i legendarni reperi sa legendarnim pop devojkama.

Takođe pokazuje da je Tupak imao izvanredan rukopis.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA