PRIZNANJE PIROMANA IZ KNJAŽEVCA: Morao sam da ga zapalim, maltretirao me!

"Opet bih to uradio, jer više nisam mogao da podnesem da me Martin maltretira zbog novca koji sam mu dugovao", ispričao je policiji J. M. (17). Stanje Arsića i dalje kritično, roditelji traže donatore kože da se jave na 064/ 88-55-634 i 019/733-762

  • 2

J. M. (17) iz Knjaževca, koji je u petak na vašaru u tom gradu polio benzinom i zalio svog sugrađanina Martina Arsića (25), kome je dugovao 150 evra, izjavio je na saslušanju da se ne kaje zbog toga što je učinio!

- Opet bih to uradio, jer više nisam mogao da podnesem da me Martin maltretira zbog novca koji sam mu dugovao – ispričao je J. M, koji uskoro treba da postane punoletan, istražnim organima.

On je, kako saznaje 'Telegraf'', kazao da mu u prvom trenutku nije bila namera da Arsića polije bezinom i zapali.

- Na to sam se odlučio tek kada mi je Martin kazao da mu novac vratim, ili će, u suprotnom, da me pretuče. Onda sam mu rekao da ću mu odmah doneti novac, ali sam se vratio sa benzinom u plastičnoj flašici, polio Arsića i zapalio ga – kazao je M. J.

Ovaj maloletnik je do sada promenio tri hraniteljske porodice, a policiji je poznat po nekoliko sitnijih krađa.

Podsetimo, Martin Arsić (25), koga je J. M. zapalio, zadobio je opekotine drugog i trećeg stepena i više od 70 odsto tela mu je izgorelo.

Kako saznajemo, Arsić se i dalje nalazi u kritičnom stanju u KBC Beograd. Otac nesrećnog momka, Radoje Arsić rekao je za naš portal da je stanje njegovog sina i dalje isto:

-  Martin je i dalje u kritičnom stanju, neophodni su nam donatori kože. Sutra je prva operacija presađivanja, kožu će donirati Martinova dva druga i ja. Molim sve ljude koji žele da pomognu i koji su voljni da doniraju kožu da se jave na 064/ 88-55-634 i 019/733-762 - poručio je otac dečaka. Tokom zahvata se uzima jako tanak sloj kože sa butine koji brzo zarasta - dodao je očajni otac.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sestra

    8. avgust 2012 | 00:20

    Ma ko te bre maltretirao lazljivce, cak se niste ni svadjali a martin te je dva puta u zivotu video drugi je put je bio kobni, mozda da si manje uzimao heroin nebi to uradio. A da te pitam ja zasto si vece pre ovog dogadjaja usao u kafic u centru grada sa kantom benzina i hteo da zapalis decaka koga i ne poznajes. ma jos tad si trebao zavrsiti u zatvor ali dok se nesto ne desi nasa policija ne reaguje :(

  • ivana24

    6. avgust 2012 | 18:02

    jako,jako mi je zao kad ovo citam.nije se moralo tako zavrsiti,upropastiti i svoj zivot zbog tih para. moram da kazem da nije tako bezazleno donirati kozu,nekoliko nedelja ste u krevetu i hodati ne mozete od zavoja,jer uglavnom uzimaju kozu sa butina.moj muz je jednom bio donator,ali mislim da je osecaj da nekom pomazete,jaci.ovo govorim zbog onih koji bi da daju kozu,da se pripreme.nadam se da ce se decko oporaviti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA