TUGA: Preminuo mladić koga je drugar zapalio zbog novca

Martin Arsić (25) kome je bilo spaljeno čak 78 odsto kože, podlegao je nažalost povredama iako je sve ukazivalo na to da će se oporaviti

  • 5

Martin Arsić (25) posle 20 dana borbe podlegao je teškim povredama opekotinama koje je zadobio kada ga je maloletni M.J. polio benzinom i zapalio.

Arsiću, kome je spaljeno čak 78 odsto kože, stanje se naglo pogoršalo u ponedeljak. Martinovi prijatelji, koji su posle nesreće pokrenuli akciju prikupljanja krvi i kože za operaciju kažu da je sve ukazivalo na to da će se on oporaviti.

- Borio se i bio pun optimizma. Za dve nedelje imao je dve transplatacije. U jednom trenutku je bio toliko veseo da su mu sestre oduzele mobilni telefon kako bi se odmorio za operaciju - priča Martinov drug i dodaje da se nije prisećao napada i da je samo nameravao da preživi.

Martin je 3. avgusta otišao na dogovoreni sastanak sa M.J. koji je trebalo da mu vrati 150 eura duga. Umesto da mu novac vrati, maloletnik ga je polio benzinom i zapalio. Na saslušanju, policiji je rekao da je to učinio jer se "užasno plašio Martina i da bi ga ponovo zapalio da može."

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    23. avgust 2012 | 08:25

    Kad procitam ovako nesto... Boze koliko je psihopata. Pa zatvor je za njih nista.Treba napraviti mesto gde ce se ovakvi pocinitelji kao ovo maloletno deriste milion puta pokajati !!!!!!!!!

  • vlada

    23. avgust 2012 | 04:11

    Strasno.Treba se ovom pociniocu dati 40-50godina.Takav netrrba izaci iz zatvora

  • Branka

    23. avgust 2012 | 09:39

    Dabogda zivio u strahu cijeli zivot!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA