POZORIŠTE NA TERAZIJAMA: Računovođa ukrala 15 miliona dinara?

M. M. je na svoj račun prethodnih šest godina uplaćivala male iznose, tako da niko nije primetio šta u stvari radi

  • 0

Protiv računovođe Pozorišta na Terazijama M. M. direktor te ustanove Mihailo Vukobratović podneo je prijavu zbog sumnje da je ona tokom šest godina iz kase pozorišta ukrala ukupno 15 miliona dinara, odnosno 127.056 evra prema sadašnjem kursu dinara.

- Gospođa koja je radila računovodstvo u pozorištu je najpre suspendovana, a zatim prijavljena inspektorima u Policijskoj upravi za Beograd i Gradskom sekretarijatu za kulturu - izjavio je Vukobratović.

Ona je, prema rečima izvora bliskog Teatru na Terazijama, poslednjih dvadeset godina radila u pozorištu, a za šest godina uspela je da prevari i redovne finansijske inspekcije koje posećuju pozorište, ali i zaposlene, koji nisu ništa slutili.

- Ona je na svoj račun prethodnih šest godina uplaćivala male iznose, tako da niko nije primetio šta u stvari radi - kaže izvor iz pozorišta.

U beogradskoj policiji kažu da su pre nekoliko dana primili privatnu krivičnu prijavu protiv M. M.  i da će je proslediti tužilaštvu.

- Moramo da proverimo da li je to što je navedeno tačno. Čim nam tužilaštvo da nalog, počećemo s proverama i pozvaćemo M. M. na razgovor - kažu u policiji.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA