STRAVIČNO: Otac vezao ćerku za drvo pa joj odrubio glavu

Alah Dita ubio je svoju stariju ćerku dok je mlađa gledala. Otac je ćerku odveo u šumu, zavezao je za drvo i odrubio joj glavu, jer je prihvatila posao u kozmetičkom salonu, što je bilo protiv njegove volje

  • 0

Alah Dita, Pakistanac koji živi u selu Gorakpur u Indiji, uhapšen je prošle nedelje, nakon što je ubio svoju kćerku. Kako prenose pakistanski mediji, on je kćerku zavezao za drvo i ubio sekirom kada je saznao da je ona odlučila da prihvati posao u kozmetičkom salonu.

Prema navodima policije, otac ove 32-godišnje žene, koja ima jedno dete i identifikovana je samo kao Šagufta, priznao je da ju je ubio, jer je  "prihvatila posao protiv njegove volje".

Policija je potvrdila da je njegova mlađa ćerka u šoku gledala kako otac veže Šaguftu za drvo i hladnokrvno joj oduzima život.

- Otac ju je zavezao za drvo u šumi koja se nalazi blizu naše kuće, nakon čega je zamahnuo sekirom i odsekao joj glavu - rekla je sestra žrtve.

Ona je još dodala da je sestru noć pre zločina Dita tukao jer je insistirala da prihvati posao.

Kada su obavestili policiju, Dita je priznao da je ubio svoju ćerku i odveo ih je do tela gde su pronašli i sekiru kojom je počinjen ovaj stravični zločin.

(I. D. /Dnevniavaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA