SAHRANJENA NEVENA DRAGUTINOVIĆ: Nemojte zaboraviti moju seku, setite se Nene i kad ste radosni! (FOTO)

Skrhana bolom i tugom, Jovana Dragutinović nije mogla da zadrži suze na sahrani svoje sestre bliznakinje, tragično nastradale u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao košarkaš Kimani Frend

  • 3

Srednja Dobrinja kod Požege danas je oplakala i na večni put ispratila Nevenu Dragutinović (29), koju je u subotu ujutro automobilom u Beogradu ubio Frend Kimani, košarkaš sa Jamajke.

Nepregledna kolona u crnom, koju su predvodila neutešna sestra bliznakinja Jovana, verenik Neven, otac Dalibor, ispratila je tragično stradalu studetkinju od kuće njenog dede Milenka, gde je familija primala saučešće, do mesnog groblja.

- Hvala vam svima što ste došli. Molim vas... Nemojte zaboraviti moju seku. Kada ste tužni setite se Nene... Lakše će vam biti. I kad ste radosni opet se setite nje... Biće vam još lepše. U kafani naručite pesme koje je volela - pričala je, ne mogavši da suzdži suze, neutešna sestra Jovana.

Gubitak devojke sa kojom je planirao život teško je podneo Nevenin verenik Neven Živančević, vođa benda „In vivo“. Pre nego što se kolona zaputila ka groblju Neven je prigrlio sanduk, ljubio Neninu fotografiju i plakao kao kiša.

- Neka te anđeli čuvaju, zaslužila si zlato dedino - prolamao se jauk dede Milenka.

- Tuga, jad, čemer. Svako jutro pomolim se Bogu da se ovakve stvari ne dešavaju, da nam omladina ne gine. Ne poželite ovako nešto ni najcrnjem neprijatelju - govorio je sveštenik koji je održao opelo.

Nevena Dragutinović pokopana je u grobnicu u kojoj je 2001. sahranjena njena majka Snežana.

(M. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    6. novembar 2012 | 23:43

    Strasno,nedao Bog nikom....da srce pukne od tuge..

  • milica00

    12. april 2013 | 21:50

    Ja nemam komentara..Ona je tako lepa,danas se desavaju ovakve tragedije..Boze cuvaj nas od zlaaaaaaa

  • zorica gacic

    7. novembar 2012 | 21:37

    JOVANA SINE SA NAJUZISENIJIM OSECANJIMA JS I CELA MOJA PORODICA UCESTVUJEMO U TVOM BOLU I BOLU LJUDI KOJI SU VOLELI DRAGU NAM NEVENU DA JE VRATIMO NEMOZEMO ALI CEMO JE SE UVEK I UVEK RADO SECATITEBE VOLETETI I UVEK CEMO SE SA VELIKIM PIJETETOM SECATI TVOJE DRAGE MAME SNEZANE I SEKE NEVENE UVEK UZ TEBE PORODICA GACIC IZ BEOGRADA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA