DIVLJI ZAPAD U NIŠU: Ubijen zbog salate za pljeskavicu!

Marko Cvetković (29) u redu ispred ćevabdžinice ubijen samo zato što je jednom mladiću rekao da mu zaklanja pogled na salatu! Za počiniocem ubistva se i dalje traga. Za Cvetkovićem ostala supruga i petomesečna ćerkica

  • 34

Nišlija Marko Cvetković (29) ubijen je sinoć u ćevabdžinici „Carica“ u Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu samo zato što se sporečkao s jednim mladićem dok je čekao red kako bi izabrao salatu za pljeskavicu!

Kako tvrdi njegova porodica, Marka i njegovog druga Vladimir Stanojevića upucao je momak kome se nije svidelo što su mu kazali da se pomeri da izaberu salatu.

Marko je pogođen hicem iz pištolja u grudi, a ubrzo je preminuo u niškoj bolnici, dok je Vladimir zadobio povredu ruke. Ubica je odmah pobegao s mesta zločina, ali kako saznaje Telegraf rs, policija mu je na tragu i očekuje se da će ubrzo biti uhapšen.

Porodica ubijenog mladića u šoku je nakon saznanja da je Marko ubijen bez ikakvog razloga.

- Ja sam s petomesečnom ćerkom u nedelju čitavog dana bila kod Markove majke u selu Gornja Toponica. Uveče su Marko i Vlada došli i odvezli nas do stana u Bulevaru Nemanjića u Nišu, a oni su izašli u grad. Kako se nije vraćao kući, pozvala sam ga nekoliko puta telefonom, ali se nije javljao. Da nešto ne valja saznala sam od drugarice, koja mi je rekla samo da je došlo do pucnjave, ali ne i da mi je suprug ubijen. To sam saznala u bolnici – priča za naš portal očajna supruga Dragana.

Majka ubijenog mladića kaže da ne može da shvati da je neko mogao da joj bez ikakvog razloga ubije sina.

- U šoku sam, ne mogu uopšte da dođem sebi! Drug moga sina Vladimir, koji je s njim bio kada se to desilo, rekao mi je da su hteli da kupe pljeskavice za poneti i da su stajali u redu kako bi izabrali salatu. Kako im je taj momak zaklanjao pogled ka štandu, Marko mu je kazao da se pomeri da vidi salate. Taj momak se okrenuo i počeo da skida naočare, a Marko ga je pitao zašto to radi i što ga tako gleda. To je bilo dovoljno da ovaj izvadi pištolj i da mi ubije sina – kaže uplakana majka Dragana,

Niška policija saopštila je da je nepoznata osoba nakon svađe i tuče ispalila više hitaca od kojih je Marko zadobio smrtonosne, a Vladimir lake povrede, te da je u toku potraga za izvršiocem ubistva.

(V. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • homemaster

    12. novembar 2012 | 20:27

    a i ovaj gospodin sa ovom tetovazom je verovatno bio neki akademski gradjanin ?

  • Gradjanin

    12. novembar 2012 | 21:38

    taj isti Marko nevinasce je istog dana u 11h ujutru u pekari na bulevaru Nemanjice br.6 nozem napao dvojicu mladica i pretio radnicama i postavljao isto pitanje "sta me gledas?" Apropo vaseg teksta!

  • sudija

    12. novembar 2012 | 19:33

    a vidi mu se na faci da je nevinasce pravo. a zena mu je kriva sto mu nije napravila da nesto jede da ne ide po trovacnicama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA