KO JE UBICA MANEKENKE? Plivački šampion koji citira Hitlera i voli De Sada!

Darijan Musić, koga je policija jutros uhapsila zbog ubistva manekenke Vladislave Červenko, svojim ponašanjem oduvek privlačio pažnju

  • 11

Novosadskog foto modela Vladislavu Červenko, brutalno ubijenu u Novom Sadu, u svet modelinga uveo je upravo njen dečko i dželat Darijan Musić, koga je policija jutros uhvatila!

Inače, Musić za sebe tvrdi da je "poslednji šampion u plivanju u SCG" i da je plivao sa Čabom Silađijem. Prema podacima sa njegovog Fejsbuk profila najviše voli da čita dela Markiza de Sada, kontroverznog francuskog književnika.

Takođe, na Musićevom Majspejs profilu, u opciji "Heroji", Musić je upisao: "Das ist mein kampf", što je aluzija na knjigu nacističkog diktatora Adolfa Hitlera.

Kako je Telegraf saznao iz izvora bliskih ovoj Novosađanki, ona je nekoliko godina bila u emotivnoj vezi sa Musićem. Upravo na njegov nagovor uradila je nekoliko setova provokativnih fotografija za svoj "buk".

- Delovali su kao tako skladan par. Čak ju je podržavao da radi i provokativne fotografije. Uopšte nije delovao kao da je ljubomoran, što je baš neuobičajeno za takve parove, u kojima se devojka bavi modelingom - kaže naš izvor.

TREBALO JE DA SE ČUJEMO OVIH DANA

Da je Vladislava imala podršku za svoj posao za Telegraf je potvrdio i vlasnik agencije "Rabbit", za koju je ona radila, fotograf Slavko Zec.

- Ona je bila super za saradnju. Zaista, bila je jako pozitivna, volela je ovaj posao. Bila je fotomodel, samo zato što nije imala visinu za manekenku, ali je stvarno bila sjajna. Nije imala problem ni sa provokativnim fotografijama, sve smo mogli da radimo. Spojio nas je njen momak, video je moje fotografije na internetu i doveo je kod mene - kaže nam ovaj fotograf.

Prema njegovim rečima, on je sa Vladislavom napravio još jedan set fotografija, koje je trebalo da joj da ovih dana.

- Ovo je strašna tragedija. Mi smo pre godinu dana radili još jedan set fotografija, za kalendare. Nažalost, ja nisam stigao ranije da sve sredim, jer sam organizovao velika takmičenja u fitnesu na internacionalnom nivou. Redovno smo se čuli i baš ovih dana je trebalo da se nađemo da joj dam fotografije. Šokirao sam se kad sam čuo ovu vest danas - rekao nam je Zec.

On dodaje da je Vladislavu poslednji put video u avgustu, kada je delovala kao da je sve u redu i ništa nije ukazivalo na tragediju.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    14. novembar 2012 | 05:10

    Bosanac,bolesni su tvoji koljači! Ti komentarišes? A nevinost si izgubio sa "kozom".... prva ljubav zaborava nema... čitaj tamo "Avaz" i ne guraj nos gde mu nije mesto...

  • alex

    14. novembar 2012 | 08:34

    izdepilirani je uhapsen jutros,dan je kratak pa nije stigao da se ubije:-),toliko o njegovoj hrabrosti i ljubavi prema devojci...

  • rozen

    13. novembar 2012 | 23:54

    Verovatno će dobiti 2 godine zatvora, a uz dobro vladanje smanjiće mu kaznu na godinu dana.... Nadam se da će problemu zlostavljanja biti posvećeno više pažnje kao i da će zakon po tom pitanju postati suroviji. Ne znam da li živim u svetu mašte, ali kako ljudi protestuju iz različitih razloga, možda bi uz pomoć medija mogao veliki broj žena i devojaka da obavi mirnu šetnju kao skretanje pažnje na ovaj veliki problem. Društvo postaje sve bolesnije. Čast muškarcima koji nikada nisu udarili ženu ili devojku!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA