PORODICA UBIJENE MANEKENKE: Sa Darijanom je prolazila kroz pakao, ubijao je Boga u njoj!

Dok se porodica Čarvenko priprema za sahranu svoje mezimice Vladislave, njihovi rođaci otkrivaju da su propali svi pokušaji da je odvrate od, kako kažu, problematičnog Darijana, uključujući čak i pokušaje da mu putem suda zabrane da priđe Vladislavi

  • 25

Nakon što se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila poruka Darijana Musića (25) osumnjičenog da je ubio svoju devojku, manekenku Vladislavu Čarvenko (25), novosadska policija je intenzivirala potragu.

U nadi da će locirati osumnjičenog kome se pripisuje zločin, policija pažljivo iščitava i tumači njegove prepiske u kojima osumnjičeni poručuje da će večeras sam sebi oduzeti život. Uz pregršt izjava saučešća kako porodici manekenke, tako i svojoj majci, odbegli mladić poručuje da će se večeras pridružiti "svojoj ljubavi".

Dok poliicija pokušava da privede pravdi osumnjičenog za svirepi zločin, porodica Čarvenko iz novosadskog Novog naselja još uvek ne može da se pomiri sa sudbinom da njihove lepotice više nema. Iako je majka Aleksandra danas odnela garderobu, kako bi njenu srednju kćer spremili na večni počinak, članovi familije očekuju da će se na vratima stana ipak pojaviti Vladislava.

- Želela je da postane poznata i popularna, da uđe u taj polusvet, svet poznatih i slavnih. Volela je da bude u novinama i eto šta smo dočekali. Doživeli smo da se novinari okupe, zato što naše lepotice više nema - kaže za Telegraf Mira, jedna od rođaka, koja pokušava da uteši Vladislavine najmilije.

Žena koja je, pored Vladislavine majke, čitav život bila uz porodicu Čarvenko kaže da je danas najteži dan za nju, ali da pored svega mora da ostane u potpunosti pribrana.

- Pokušavali smo svi da je odvratimo od njega. Znali smo kroz šta prolazi. Batine je dobijala. Toliko je tukao, ali i pored toga nije mogao u njoj da ubije želju za životom i za onim što je zacrtala. Bila je mlada, ali veoma uspešna devojka. Čak je i fakultet upisala - kaže Mira, koja je pokušavala da pomoću suda Darijanu zabrani prilaz njenoj lepotici, ali, nažalost, svi pokušaji su bili bezuspešni.

Članovi poridice Čarvenko o osumnjičenom kažu da je uvek bio problematičan. Bavio se plivanjem, fitnesom, ali i mnogim drugim radnjama. Voleo je luksuz, što je svakako i pored svega njihovoj Vladislavi prijalo, jer drugačije do toga što nije imala u porodici nije ni mogla da dođe.

Sahrana nesrećne Novosađanke je u četvrtak u 13.30 sati na Novom groblju u Novom Sadu.

(P. Marković / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    13. novembar 2012 | 23:02

    I ta porodica umesto da je zastitila i da ga prijavila oni su cutali...

  • bzzuj

    13. novembar 2012 | 23:13

    pa, s obzirom da pročitah komentare njegovih drugara, po svemu sudeći podršku pružaju njemu - dakle, taj ne da treba opet u zatvor nego smrtnu kaznu, jer najverovatnije neće sebe ubiti kao što tvrdi >:( na vešala s njim!

  • alex

    14. novembar 2012 | 09:25

    jadna je devojka koju je majka tako vaspitala da trpi batine zarad silikona,nocnih provoda i jeftinih krpica...sada jedna vaspitna majci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA