OTAC MANEKENKE: Na mrtvoj Vladislavi monstrum je urezao datum svog rođenja!

- Možete li verovati da joj je lomio prst po prst? Najviše bih voleo kada bi mi dozvolili da budem sa skotom u zatvorskoj ćeliji! Voleo bih to više nego išta na svetu! Skota je trebalo da ostave u ćeliji, da tamo crkne, a ne da mu pružaju pomoć! On je demon, sotona! - kaže Edmund Červenko

  • 16

"Najviše bih voleo kada bi mi dozvolili da budem sa skotom u zatvorskoj ćeliji! Voleo bih to više nego išta na svetu, da mu pokažem kako se robija", ne može da sakrije svoju ogorčenost Edmund Červenko.

Otac manekenke Vladislave, koju je u ponedeljak brutalno ubio njen dečko Darijan Musić (25), pored tuge koja je zadesila njegovu porodicu, još više je ogorčen saznanjem da je Darijan prebačen u zatvorsku bolnicu.

- Skota je trebalo da ostave u ćeliji, da tamo crkne, a ne da mu pružaju pomoć! Oni njega leče zbog psihičkog stanja... Uh, bože moj dragi, on potresen. Čime? Zašto? Zar zato što je napravio masakr? On je demon - kaže ogorčeni Edmund.

Neutešni otac dodaje da nikada neće zaboraviti odlazak u Institut za sudsku medicinu, kao ni trenutak kada su mu pokazali unakaženo telo mezimice Dade.

- U kakvim je mukama ona umrla, to samo ona zna. Možete li verovati da joj je lomio prst po prst? Najgore je to što joj je skotina, kad ju je ubio, iglom urezao od ramena do malog prsta 17. januar 1987. godine, a to je datum njegovog rođenja! Ma, monstrum je blaga reč za njega - otkriva očajni otac.

Edmund je razveden od Vladislavine majke i živi u Veterniku s porodicom.

- Nisam znao za muke svoje ćerke, krili su to od mene. Ona se plašila za život svoje majke i sestara, jer joj je pretio da će ih ubiti ako ga ostavi. Ova naša tragedija neka bude opomena drugim roditeljima, neka paze da im deca ne upadnu u kandže zlotvora, sotone! I da je Vladislavu ubacio među čopor vukova, verujem da joj ne bi uradili ovako nešto kao što je on njoj. On je nju raskomadao kao životinja - besno će Edmund.

S druge strane, Darijanova majka Borka kaže da se iz dana u dan sve lošije oseća. Njoj su javili da joj je sin u vrlo lošem zdravstvenom stanju i da je prebačen u zatvorsku bolnicu.

- Pretpostavljam da mu je skočio šećer! Ne znam, nisam ga videla, niti sam imala priliku da ga pitam zašto je to uradio. Videla sam ga s leđa kad su me pozvali da preuzmem njegove stvari. Videla sam ga i na televiziji - kaže Borka.

( I. M. / Izvor: Kurir )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    17. novembar 2012 | 12:48

    Gde je bio taj otac da zastiti cerku od tog monstruma?! Sad su svi sokirani, a sedam godina nista! Ne znam kako uopste ima zelju da prica nakon takve tragedije!

  • ikac

    17. novembar 2012 | 13:31

    mucio bih ga isto onako kako je i on nju prst po prst,rebro po rebro,koska po koska,rez po rez....

  • ja

    17. novembar 2012 | 13:08

    Ovu stoku treba pustiti da umre,nisu trebali da ga vode u bolnicu,trebali su da ga ostave robijasima da se igraju sa njim,jer je on jedna teska kukavica i pi..a,i da mu je pokazala zube bio bi manji od makovog zrna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA