UBIO IZ LJUBOMORE: Darijan do detalja opisao policiji zločin

Osumnjičeni za ubistvo Vladislave Červenko (25) uhapšen je tokom noći u okolini Novog Pazara, a policija ga je locirala kada se ulogovao na društvenu mrežu Fejsbuk

  • 34

Darijan Musić (25) iz Novog Sada, osumnjičen da je ubio svoju devojku, manekenku Vladislavu Červenko (25), uhapšen je noćas oko 2 sata na putu Novi Pazar – Kosovska Mitrovica.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni pokušao da pobegne na područje Kosova, kako bi izbegao hapšenje u Srbiji.

Kako Telegraf.rs saznaje, Darijan je lociran na osnovu sinoć pisanih postova na društvenoj mreži Fejsbuk. Na osnovu navedenih prepiski je obaveštena policija u Raškoj, koja ga je presrela na putu prema Kosovu. O hapšenju su odmah informisane kolege u Novom Sadu, gde je jutros i dovezen.

Na saslušanju u novosadskoj policiji osumnjičeni za brutalno ubistvo je priznao zločin, a kako saznajemo tokom saslušanja je imao u sećanju povremene "prekide filma".

Motiv ovog brutalnog zločina je, ogromna ljubomora. Musić je, kako saznajemo do detalja policiji opisao kako je ubio svoju devojku, a kao povod naveo je to što ga je varala dok je on bio u zatvoru, što mu je ona, kako je rekao, i sama priznala.

Potrtparolka Policijske uprave u Novom Sadu Mileva Tomić rekla je da se Musić nalazi u sedištu te policijske uprave i da će mu biti određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati.

Tomićeva kaže da će osumnjičeni u tom roku biti izveden pred istražnog sudiju Višeg suda u Novom Sadu.

Beživotno telo dvadesetpetogodišnje Vladislave Červenko ponađeno je pre dve noći u stanu na 12. spratu, u Fruškogorskoj ulici 6, u novosadskom naselju Liman.

Kako je Telegraf saznao iz izvora bliskih ovoj Novosađanki, ona je nekoliko godina bila u emotivnoj vezi sa Musićem, koji ju je nagovorio da počne da se bavi manekenstvom.

- Delovali su kao tako skladan par. Čak ju je podržavao da radi i provokativne fotografije. Uopšte nije delovao kao da je ljubomoran, što je baš neuobičajeno za takve parove, u kojima se devojka bavi modelingom – kaže naš izvor.

Musić je na svom Fejsbuk profilu priznao da je ubio Vladislavu.

Musić na svom statusu na toj društvenoj mreži navodi da mu cilj nije bio da ubije devojku i da mu je navodno priznala da ga je varala dok je bio u zatvoru. Musić je, takođe, napisao da će izvršiti samoubistvo.

- Nisam hteo da umre, ali Bog je opet imao usran plan za mene... Jeb... me sada svi, mrzite me, imate i razlog, ja ću je opet voleti! Ja večeras pucam sebi u glavu i idem da je čuvam - napisao je Darijan Musić.

Takođe, na njegovom Majspejs profilu, u opciji “Heroji”, Musić je upisao: “Das ist mein kampf”, što je aluzija na knjigu nacističkog diktatora Adolfa Hitlera.

Porodica ubijene manekenke je, kako tvrdi, mnogo puta pokušavala da nagovori Vladislavu da ostavi Musića, ali bezuspešno.

- Pokušavali smo svi da je odvratimo od njega. Znali smo kroz šta prolazi. Batine je dobijala. Toliko ju je tukao, ali i pored toga nije mogao u njoj da ubije želju za životom i za onim što je zacrtala. Bila je mlada, ali veoma uspešna devojka. Čak je i fakultet upisala – kaže Mira, koja je pokušavala da pomoću suda Darijanu zabrani prilaz njenoj lepotici, ali, nažalost, svi pokušaji su bili bezuspešni.

Članovi porodice Čarvenko o osumnjičenom kažu da je uvek bio problematičan. Bavio se plivanjem, fitnesom, ali i mnogim drugim radnjama. Voleo je luksuz, što je svakako i pored svega njihovoj Vladislavi prijalo, jer drugačije do toga što nije imala u porodici nije ni mogla da dođe.

Sahrana nesrećne Novosađanke je u četvrtak u 13.30 sati na Novom groblju u Novom Sadu.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    14. novembar 2012 | 09:13

    bolje da se roknuo..znate šta u zatvoru rade siledzijama..uuuuuu biće devojčica do kraja života,plus svakodnevno batinjanje

  • bigserb

    14. novembar 2012 | 12:20

    ma vidi se po slici da je "divan" momak, u fazonu, viski i red bul, pravi retard rekao bi, a i ona, sta je uopste trazila sa takvim bolidom, ispada, da sta je trazila, to je i dobila!!!

  • Mr

    14. novembar 2012 | 10:45

    smrad... to je jos malo receno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA