ĐURAŠKOVIĆ NA SASLUŠANJU: Neću biti svedok protiv Miroslava Miškovića! (VIDEO)

Suvlasnik "Nibens grupe" ušao je oko 9.50 sati u zgradu MUP-a na Novom Beogradu gde bi trebalo da kaže da li postoje i kakve su njegove poslovne veze sa vlasnikom "Delta holdinga" i njegovim sinom, a novinarima je kratko prokomentarisao da se ne plaši hapšenja

  • 1

Suvlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković ušao je oko 9.50 sati u zgradu MUP-a na Novom Beogradu, gde će odgovarati na pitanja o poslovanju "Nibensa".

Kako saznajemo, on bi trebalo da kaže da li postoje i kakve su njegove poslovne veze sa vlasnikom "Delta holdinga" Miroslavom Miškovićem i njegovim sinom Markom.

Na ulazu u zgradu MUP-a novinarima je rekao da nisu tačne tvrdnje da mu je ponuđen status svedoka saradnika kako bi se izgradio proces protiv Miškovića.

Na pitanje novinara da li se plaši hapšenja, Đurašković je rekao: "Ne, ja sam to već probao, nema čega da se plašim" i samo kratko odgovorio da neće biti svedok protiv Miroslava Miškovića.

- Đuraškovic je pozvan na saslušanje u svojstvu građanina i policija ima pravo da ga ispituje najviše četiri sata - rekao je njegov advokat Zoran Ateljević.

On je kazao da nema potrebe da ide sa Đuraškovićem na razgovor u policiju, jer je u pitanju informativni razgovor za prikupljanje obaveštenja.

Đuraškoviću se, u Specijalnom sudu u Beogradu, sudi zbog optužbi da je oštetio kruševačku fabriku maziva FAM za oko 35 miliona evra. On je godinu dana bio u pritvoru, i šest meseci u kućnom pritvoru, a od pre mesec dana se brani sa slobode.

Sin vlasnika "Delta holdinga" Marko Mišković saslušan je u petak u policiji, u svojstvu građanina, o saradnji svog preduzeća “Mera investment fond” sa Đuraškovićevom “Nibens grupom”.

Markov otac, vlasnik “Delta holdinga” Miroslav Mišković četiri dana ranije saslušan je u vezi sa poslovanjem firme “Delreal”.

Kako nezvanilčno saznajemo, nakon Đuraškovićevog saslušanja biće ponovo saslušan i Miroslav Mišković.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA