HAOS: U tučama Zvezdinih navijača i policije 20 povređenih!

Do ozbiljnog narušavanja javnog reda i mira došlo je nakon što su se među sobom sukobili navijači kod "Pionira", jer nije bilo dovoljno ulaznica za sve pristalice Zvezde koje su želele da gledaju košarkašku utakmicu između "crveno-belih" i Galatasaraja

  • 38

U velikim tučama navijača Crvene Zvezde širom Beograda povređeno je više policajaca i privedeno na desetine navijača "crveno-belih". Uhapšeno je više od 30 osoba, uglavnom maloletnika, a okršaji, su se dešavali na nekoliko mesta u gradu.

Do ozbiljnog narušavanja javnog reda i mira došlo je nakon što su se među sobom sukobili navijači kod "Pionira", jer nije bilo dovoljno ulaznica za sve pristalice Zvezde koje su želele da gledaju košarkašku utakmicu između "crveno-belih" i Galatasaraja iz Istanbula.

Opšti obračun nastavljen je u Cvijićevoj ulici, Bulevaru despota Stefana i okolnim ulicama. Huligani su se tukli i napadali policiju čak i ispred sedišta beogradske policije. Među hiliganima bilo je i naoružanih.

Nekoliko policajaca je teže i lakše povređeno, a jednom pripadniku Policijske brigade izbijeni su svi zubi kada ga je pogodila cigla u glavu.

Najveći sukob izbio je kod Ulaza A. Tu su kamenovani i povređeni policajci.

(E. T. / Foto: Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    16. januar 2013 | 21:36

    Napred policijo, uništi bagru huligansku.

  • dachakg

    16. januar 2013 | 21:22

    Stoka!!!

  • Loznica

    16. januar 2013 | 21:12

    tucite ih kad teroristima ne smete ništa,bitno je da imate mud. da tučete svoju decu,zato vas i plaćamo i :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA