POMOZITE: Nađimo nestalu Milanu Kostadinović!

Preko društvene mreže Fejsbuk upućen je apel za pomoć oko pronalaženja nestale studentkinje iz Belog Manastira, koja je nekoliko meseci nastanjena u Somboru. S čitavim slučajem upoznata je i policija

  • 24

Na društvenoj mreži Fejsbuk Bojan Kostadinović je na profilu grada Sombora postavio oglas u kom tvrdi da je nestala Milana Kostadinović iz Belog Manastira i da joj se od juče pre podne izgubio svaki trag.

"Tokom jučerašnjeg dana, na području Sombora, nestala je Milana Kostadinović. Inače iz Belog Manastira, već nekoliko meseci nastanjena u Somboru gde studira na Pedagoškom fakultetu. Zadnji put je viđena juče u prepodnevnim satima, nakon toga joj se gubi svaki trag. Na sebi verovatno ima sivi kaput", piše u poruci Bojana Kostadinovića.

On je ovim putem zamolio sve koji imaju bilo kakvu informaciju da mu se jave na njegov profil ili u policiju, koja je, kako kaže, upoznata sa njenim nestankom.

Telegraf se, takođe, priključuje ovoj akciji i moli sve koji nešto znaju da pomognu u pronalaženju Milane.

Informacije o nestaloj devojci možete poslati na Fejsbuk profil Bojana Kostadinovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan Stojancevic

    24. januar 2013 | 16:20

    NE DAJ BOZE da bude kao Antonija Bilic

  • milan lalic

    24. januar 2013 | 16:28

    Pa ljudi mozda devojka nije nestala vec je mozda bila revoltirana i otisla kod decka drugarice il vec koga(sto bi se iskreno nadao),svi smo mi pravili nestasluke.Nemoj te odmah misliti na najcrnje.

  • Миодраг Петровић

    24. januar 2013 | 15:58

    Па добро бисеру од новинара, дај профил тог дечка, да људи поделе слику и информацију!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA