VELJOVIĆ: Nije stigla nijedna prijava za aferu "mleko"

Direktor policije Milorad Veljović kaže da policija nije dobila nijednu prijavu vezanu za aferu "mleko", ali da je spremna da u skladu sa svojim nadležnostima postupi po svakoj prijavi

  • 1

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da policija do sada nije dobila nijednu prijavu ili bilo kakvu zabelešku vezanu za aferu "mleko".

Veljović je, međutim, kazao da je policija spremna da reaguje i da će, u skladu sa svojim nadležnostima, postupiti po svakoj prijavi.

Grupa poljoprivrednika proizvođača mleka protestovala je danas ispred zgrade Vlade Vojvodine, gde je proliveno nekoliko stotina litara mleka.

Slučaj navodno zatrovanog mleka sa povećanim prisustvom kancerogenog aflatoksina u mleku u Srbiji traje od prošlog vikenda.

Ministar poljoprivrede Goran Knežević ponovio je više puta da je mleko u Srbiji potpuno ispravno za upotrebu i da u nastavku vanredne kontrole farmi i proizvođača stočne hrane nije bilo uzoraka koji sadrže više aflatoksina od propisanih standarda.

On je rekao i da očekuje da će rezultati superanalize mleka, koja se obavlja u Holandiji, stići do četvrtka ili petka, o čemu će, kako je rekao, javnost biti odmah i obaveštena.

(M. B. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • patriota

    25. februar 2013 | 10:53

    A mogao bi lepo da pokupiš pribor za pecanje i ko čovek odeš u penziju i prepustiš policiju nekom mlađem, sa novim idejama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA