SKANDAL: Poreznici u Crnoj Gori parkiraju na mestima za invalide (FOTO)

Kako bi stali na put kršenju zakona, na Fejsbuk stranici grupe "Lice Crne Gore", objavljena fotografija službenog vozila Poreske uprave Vlade Crne Gore bahato parkiranog na čak dva mesta rezervisana za osobe sa invaliditetom

  • 5

Na Fejsbuk stranici grupe "Lice Crne Gore", u okviru teme "Saobraćajna (ne)kultura" osvanula je fotografija službenog vozila Poreske uprave Vlade Crne Gore bahato parkiranog van svakog propisa i reda, na čak dva mesta koja su rezervisana za osobe sa invaliditetom.

Iz grupe, između ostalog, napominju da je objavljivanje ovakvih i sličnih bahatosti na Fejsbuku, jedini način da se stane na put kršenju zakona u Crnoj Gori.

Zemlji, u kojoj bismo dodali, očigledno važi pravilo jačeg ili ona stara: "Đe god zgodno mjesto nađeš, ti auto popreči!"

Među brojnim komentarima prijatelja grupe "Lice Crne Gore", koji se na sarkastičan način poigravaju sa tamošnjim kršenjem zakona, od strane onih, koji bi trebalo ne samo da ga poštuju, već i sprovode, između ostalog stoji: "Slika i prilika "iz opanaka u mercedes". Nije dovoljno kurčenje, mora se i po žuljevima skakati. Samo me čudi da nije tri mjesta zagradio"; "Žurilo se čovjeku"; "Dva invalida u autu"; "Svi poslovno - vidi se po industriji i napretku Crne Gore da je to parkiranje zaista opravdano".

(K.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA