SKANDAL: Poreznici u Crnoj Gori parkiraju na mestima za invalide (FOTO)

Kako bi stali na put kršenju zakona, na Fejsbuk stranici grupe "Lice Crne Gore", objavljena fotografija službenog vozila Poreske uprave Vlade Crne Gore bahato parkiranog na čak dva mesta rezervisana za osobe sa invaliditetom

Poreska uprava Crna Gora - parkiranje

Foto: Fejsbuk / Lice Crne Gore

Na Fejsbuk stranici grupe “Lice Crne Gore”, u okviru teme “Saobraćajna (ne)kultura” osvanula je fotografija službenog vozila Poreske uprave Vlade Crne Gore bahato parkiranog van svakog propisa i reda, na čak dva mesta koja su rezervisana za osobe sa invaliditetom.

Iz grupe, između ostalog, napominju da je objavljivanje ovakvih i sličnih bahatosti na Fejsbuku, jedini način da se stane na put kršenju zakona u Crnoj Gori.

Zemlji, u kojoj bismo dodali, očigledno važi pravilo jačeg ili ona stara: “Đe god zgodno mjesto nađeš, ti auto popreči!

Foto: Facebook/Lice Crne Gore

Foto: Facebook/Lice Crne Gore

Među brojnim komentarima prijatelja grupe “Lice Crne Gore”, koji se na sarkastičan način poigravaju sa tamošnjim kršenjem zakona, od strane onih, koji bi trebalo ne samo da ga poštuju, već i sprovode, između ostalog stoji: “Slika i prilika “iz opanaka u mercedes”. Nije dovoljno kurčenje, mora se i po žuljevima skakati. Samo me čudi da nije tri mjesta zagradio”; “Žurilo se čovjeku”; “Dva invalida u autu”; “Svi poslovno – vidi se po industriji i napretku Crne Gore da je to parkiranje zaista opravdano”.

(K.V.)

Tagovi: Crna Gora, Nepropisno parkiranje, Poreska uprava
Najnoviji komentari
 • d
  djordje elcic

  zato sto i jesu invalidi

 • S
  Slavisa

  Jel neko od vas bio i Niš

 • F
  Falconne

  Да му се наплати две казне.

 • D
  Dutch

  U jbt jaka.stvar

 • k
  kralj

  Sto je najgore ni mi nismo mnogo bolji…

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil