POLICIJA: Berezovski verovatno umro od vešanja

- Rezultat obdukcije, koju je obavio patolog Ministarstva unutrašnjih poslova, ukazuje na smrt vešanjem. Lekar nije našao tragove borbe - navodi se u saopštenju policije

  • 2

Obdukcija tela ruskog disidenta Borisa Berezovskog, koji je pronađen mrtav na jugu Engleske, otkrila je da je on verovatno umro od vešanja, saopštila je policija u ponedeljak pred ponoć.

- Obdukcija je obavljena danas na telu 67-godišnjeg državljanina Rusije Borisa Berezovskog, koji je nađen mrtav u subotu u svom domu u Askotu na jugu Engleske - saopštila je policija.

U Saopštenju se navodi da "rezultat obdukcije, koju je obavio patolog Ministarstva unutrašnjih poslova, ukazuje na smrt vešanjem. Lekar nije našao tragove borbe."

Ruski bogataš Berezovski bio je miljenik nekadašnjeg predsednika Rusije Borisa Jeljcina, ali je pobegao od Jeljcinovog naslednika Vladimira Putina i postao jedan od njegovoh najvećih kritičara.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    26. mart 2013 | 06:45

    Pun k'o brod, potencijalni naslednik Putina...a on pametuje pa ga kritikuje....sta li mu je to trebalo...budala. A mogao je da zivi kao 'bubreg u loju'.

  • Sherlok Holmes

    26. mart 2013 | 13:06

    Veću glupost od ove nisam čuo! Pa ako se obesio,to nije bilo teško zaključiti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA