PUSTI BOSTON: Pogledajte kako se metropola pretvara u grad duhova (FOTO)

Poznati trgovi i raskrsnice ovog grada, koji u vreme kada su fotografije snimljene budu krcati i neprohodni, ličili su na scenografiju nekog naučno-fantastičnog holivudskog ostvarenja sa apokaliptičnom temom

  • 1

Ulice Bostona u Masačusetsu doslovno su opustošene nakon što je policija počela potragu za Džoharom Carnaevim, osumnjičenim za bombaške napade na Bostonskom maratonu.

Slike pustog Bostona, osvanule na Tviteru, na prvi pogled deluju neverovatno.

Poznati trgovi i raskrsnice ovoga grada, koji su u vreme kada su fotografije snimljene, krcati i neprohodni, ličili su na scenografiju nekog naučno-fantastičnog holivudskog ostvarenja sa apokaliptičnom temom.

Policija i FBI širom grada pretraživali su kuće u susedstvu Votertauna, gde se incident i dogodio, kako bi pronašli osumnjičenog Džohara Carnaeva.

Čitav širi prostor Bostona bio je praktično blokiran. Saobraćaj je bio obustavljen (uključujući i autobuse i podzemnu železnicu), a putnici  su sa redovnih autobuskih stajališta zamoljeni da se vrate kući. Na uličnim pijacama nije bilo mušterija, mostom su patrolirali samo policajci, a dvorište Harvarda ličilo je na mesto duhova.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA