29

Supruge Danilovića i Divca: Ljute na Srbiju!

Svetlana Danilović ljuta je na medije zbog dezinformacija o incidentu u kom je nožem izboden njen suprug Predrag, dok je Snežana Divac otkrila da je njen suprug Vlade ogorčen na srpsko zdravstvo zbog činjenice da mu je po treći put prokrvario čir

Ana Divac, Svetlana Danilović
Foto: Tanjug, gloria.rs

Supruge proslavljenih srpskih košarkaša Predraga Danilovića i Vlade Divca razočarane su u Srbiju i način na koji se u ovoj zemlji postupa prema njihovim muževima.

Svetlana Danilović ljuta je na medije zbog dezinformacija o incidentu u kom je nožem izboden njen suprug Predrag, dok je Snežana Divac otkrila da je njen suprug Vlade ogorčen na srpsko zdravstvo zbog činjenice da mu je po treći put prokrvario čir.

OGORČENOST ZBOG LAŽI

- Ogročeni smo što je pokušaj mog supruga da smiri svog dobrog prijatelja i spreči ga da povredi druge ljude iskorišćen da se plasiraju potpune laži i uvrede na njegov račun - rekla je gospođa Danilović za “Naše novine”.

Ona je dodala da su podaci koje je ona iznela u ime porodice identični sa iskazom koji su policiji dali očevici događaja, aludirajući na informacije koje su se pojavile u delu štampe, prema kojima je njen suprug rekao policiji da se ničega ne seća jer je bio pod dejstvom alkohola.

– Moj suprug se vrlo dobro seća svega što se dogodilo i o tome svedoči i njegova zvanična izjava data inspektorima MUP-a. Policija ima sve tačne i relevantne podatke, a tendenciozne i maliciozne dezinformacije samo remete istragu – navodi Svetlana Danilović.

Sa druge strane, Snežana Divac se bori sa novim zdravstvenim problemima svog supruga, a javnost je obavestila na Tviteru, istakavši nezadovoljstvo zdravstvom u Srbiji.

– Vlade je opet prokrvario, opet bolnica. Jutros opet advokati, pa onda odoh po bolnicama. Znači uobičajen dan za našu porodicu u Srbiji – napisala je Snežana.

ČIR PROKRVARIO POSLE POSETE DANILOVIĆU

Ona je, takođe, u izjavi za “Naše novine” objasnila da je Vlade Divac, inače predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, ogorčen na zdravstvo.

Vlade je ogorčen na zdravstvo, kao i većina ljudi u Srbiji. Biće, ipak, dobro. Nadamo se – napisala je Snežana Divac u poruci novinaru.

Prema informacijama koje je izneo najbolji pijatelj Vlada Divca proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj, novi problemi sa čirom nastali su posle posete zajedničkom prijatelju Daniloviću u bolnici.

Pre dva dana smo zajedno bili u poseti Predragu Daniloviću. Tada je izgledao iscrpljeno i nije imao mira. Čak sam mu i rekao da mora da povede računa o svom zdravlju – rekao je Paspalj za “Kurir”.

(Telegraf.rs/Naše Novine/Kurir)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bolnica, Predrag Danilović, Snežana Divac, Svetlana Danilović, Tuča, Vlade Divac
Popularni komentari
 • K
  Komentator

  Pih….Srbija se bas potresla…:)…bolje cutite i pokrijte se usima. Jedan bahat, drugi otpusta ljude, i preti….moreeeee, Srbija je ljuta na vas u sta ste izrasli!

 • v
  vukašin

  Ovaj pije , tuče se u kafani , košarkaškom terenu………
  A Divac preopterećen obvezama koje je sam sebi nametnuo i sad krivi svi. Kriva Srbija jebote. A ove dve žuže seru li seru , pune para nikad nisu imale problem “od čega da kupim i djetetu da dam” . Smuči mi se kad ovakve vidim , a ne kad počnu da pametuju.

 • D
  Django

  Kako ih nije sramota,..marsh bre iz Srbije.Ovaj notorni alkoholicar koji je pravio sr.nja gde god je bio i uredno plavio ovu istu muchenicu sto ga sad brani nije vredan komentara,pa kad je branio ,,tamo neku,,.sto je odbio pomoc hitne pomoci,..marsh bre,..a ovaj drugi sto je pokupovao par firmi i nikome ne daje plate i malo mu milioni koje ima nego daj da budem predsednik OK pa jos malo da se natrpam,pa stipsa jedna nevidjena ode u drzavnu bolnicu da se leci za dzabe,.i onda gospodja ljuta,..sikter bre odavde oloshu jedan,.

foto dana

video dana