Pretučen Francuz koji popravlja imidž Srbije!

Francuz Karl Odbur, koji radi na promociji i popravljanju imidža Srbije, pretučen je u Studentskom parku dok je vozio rolere sa svojom ćerkom

  • 8

Francuz Karl Odbur, koji radi na promociji i popravljanju imidža Srbije, pretučen je u Beogradu.

Odbur, koji je internet zajednici poznat pod nadimkom "ambasador Srbije u svetu", sinoć je u Studentskom parku sa svojom ćerkom Lunom vozio rolere, kada je napadnut.

Incident se dogodio oko 19 sati. Odbur kaže da ga je napala grupa mladih, verovatno pijanih mladića. On kaže da je napadnut samo zato što je vozio rolere.

Odbur se pre nekoliko godina preselio sa ćerkom u Srbiju i radi na popravljanju imidža zemlje u svetu putem društvenih mreža.

(Telegraf.rs / Izvor: Novi magazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan D.N.

    27. maj 2013 | 11:46

    Ministar policije moze da objasni da je to tradicionalna srpska dobrodoslica kako on to vec ume ili da podigne svu policiju i pohapsi tu bagru. A pre svega da ode licno i zamoli coveka za oprostaj.

  • ona

    27. maj 2013 | 12:11

    Sramota da neko nekoga pretuče pred detetom!!! Kada su našeg čoveka pretukli u Beču pred detetom frka se digla , treba i sada. Nasta to lici da ne mozes da vozis rolere sa detetom. Oooo Boze!!!! U kojoj mi zemlji divljaka živimo !!!!

  • Boka

    27. maj 2013 | 12:03

    Ma koji bre imidz popravljas? Ovo ni Bog ne moze da popravi. Ovo je lopovska drzava.. Sramota me je da kazem da sam Srpkinja vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA