Miškoviću pozlilo, tražio da ide na VMA?

Vlasnik "Delte" požalio se u utorak posle podne na jake bolove u grudima, kao i na srčanu aritmiju, zbog čega su ga u Centralnom zatvoru pregledali specijalisti VMA

  • 11

Vlasnik "Delte" Miroslav Mišković požalio se u utorak posle podne na jake bolove u grudima, kao i na srčanu aritmiju, zbog čega su ga u Centralnom zatvoru pregledali specijalisti VMA, prenosi "Informer".

Mišković se inače odranije žali na probleme sa bubrezima pa je zatražio da ga hitno upute na detaljne preglede i lečenje na VMA.

Ipak, ovaj njegov zahtev je odbijen pošto tužilaštvo sumnja da najbogatiji Srbin blefira ne bi li izašao iz pritvora.

Pritvor Miroslavu Miškoviću, Milu Đuraškoviću i njihovim saučesnicima ističe u nedelju 9. juna, a nakon isteka ovog roka, s obzirom na to da je podignuta optužnica, pritvor im ponovo može biti produžen.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    6. jun 2013 | 00:35

    Ma oduzimajte imovinu vise!

  • Boris

    6. jun 2013 | 07:29

    ej moj Miškoviću pa uzimo si lopatom od sitotinje i jeo ustima i dupetom i jos si ono dete uvukao u govna pa zar mislis da je tudja muka probitačna brate dodje djao kad tad po svoje Bog je veliki čovek pušta dok on neuzme svoju knjigu i pročita dužnike a ti sad Miškoviću čitaj izmedju redova kolikosi proklet bio pa tako si i zasluzio .!

  • стрептомицин

    6. jun 2013 | 09:22

    Многима је због њега одавно позлило, па се нико не брине. Због чег би требало да нас занима здравље лопуже и преваранта?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA