HOROR U PRNJAVORU: Motorna testera ga zaklala pred sinovima!

Tragedija se dogodila u trenutku kada je Nenad Todorović (44) u pokušaju da odseče poprečeno stablo izgubio kontrolu nad motornom testerom, koja ga je bukvalno zaklala

  • 1

Nenad Todorović(44) iz Prnjavora izgubio je život rano jutros, kada je sekao drva u šumi iznad ovog grada u Gornjoj Ilovi. Tragedija se dogodila u trenutku kada je Nenad u pokušaju da odseče poprečeno stablo izgubio kontrolu nad motornom testerom koja ga je bukvalno zaklala.

Nesreća se dogodila pred dvojicom Nenadovih sinova. Bili su nemoćni da mu pomognu. Pozvali su komšiju Bogoljuba Sančanina, koji ga je prevezao do prnjavorskog Doma zdravlja.

- Čuvši jauke i zapomaganje naslutio sam da se dogodila velika nesreća. Prizor je bio strašan. Iz Nenadovog grkljana na sve strane šikljala je krv. Mada sam odmah stigao, čim sam čuo jauke i za svega nekoliko minuta prevezao ga u Dom zdravlja, gotovo odmah po polaganju na sto, od silnog krvarenja je umro - još u neverici prenosi detalje tragedije Bogoljub Sančanin.

Nenad je iza sebe ostavio suprugu i tri sina. Žitelji Prnjavora pamte ga kao istaknutog pripadnika udarnih jedinica Vojske RS za šta je i odlikovan. Bio ratni vojni invalid, a porodicu je prehranjivao, sekući i izvlačeći drva iz prnjavorskih šuma, za privatne poslodavce.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milanka

    20. jun 2013 | 19:40

    Kako posteni ljudi zavrse...Tuga :/

  • Damjan

    20. jun 2013 | 21:15

    Strasno, kako zavrsavaju oni koji su svoju krv prolivali za Srpsku, sjeku sumu za gazde-ratne svercere, dok oni koji rata i linije ocima nisu vidjeli sjede za drzavnim jaslama i tlace jadan narod. Istaknuti borci su marginalizovani u Srpskoj,a za njeno stvaranje su najzasluzniji. Primorani su, kao i ovaj jadni covjek koji je bio invalid, raditi najgore poslove kako bi prezivjeli. A ovima koji su svercovali oruzje i opanke sa muslimanima, neka ovo sluzi na cast, ako je imaju. Obraz vam je deblji od djona. Ovakvih primera, kao sto je ovaj jadnik, ima previse u RS.

  • 007

    20. jun 2013 | 20:22

    saucesce porodici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA