KAO NA FILMU: Bosanski Pink Panter pobegao iz švajcarskog zatvora!

Zajedno s Adrijanom Albrehtom, osuđenim švajcarskim kidnaperom, piromanom i peračem novca, Milan Poparić je sinoć pobegao iz zatvora u Orbeu, u zapadnoj Švajcarskoj, navedeno je u saopštenju lokalne policije

  • 7

Bosanac iz bande Pink Pantera, međunarodnih pljačkaša dragulja, pobegao je zajedno sa cimerom, osuđenim švajcarskim kidnaperom, iz zatvora u Švajcarskoj, a u bekstvu su im pomogla dva naoružana ortaka, objavila je policija.

Milan Poparić, koji je bio na odsluženju kazne od skoro sedam godina zbog pljačke prodavnice nakita 2009. godine, jeste treći član Pink Pantera koji je od maja pobegao iz zatvora u Švajcarskoj, preneo je danas AFP.

Zajedno s Adrijanom Albrehtom, osuđenim švajcarskim kidnaperom, piromanom i peračem novca, Poparić je sinoć pobegao iz zatvora u Orbeu, u zapadnoj Švajcarskoj, navedeno je u saopštenju lokalne policije.

U vreme kada zatvorenici rade vežbe, ortaci su probili kombijem kapiju i bodljikavu žicu, a zatim postavili merdevine da bi mogli da pobegnu preko zatvorske ograde.

Kombi je zapaljen, a ortaci su pobegli sa Poparićem i Albrehtom u drugom vozilu.

Stražari su pokušali da spreče njihovo bekstvo, niko nije povređen.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA