Čabarkapa ostaje u pritvoru, Ljubina ćerka nije saslušana

Pritvor je određen i Čabarkapinim saučesnicima Nemanji Mladenoviću, zvanom Herpes, kao i Miloradu Radojičiću, dok je Novica Stanojković pušten na slobodu

  • 15

Aleksandru Čabarkapi, bivšem momku Ljube Pantović, istražni sudija Višeg suda u Beogradu odredio je, posle saslušanja, pritvor do 30 dana zbog sumnje da je umešan u pokušaje ubistva Ljubinog bivšeg supruga Karađorđa Subotića i Bobana Krstića kao i iznude, razbojništva i držanje oružja.

Pritvor je određen i Čabarkapinim saučesnicima Nemanji Mladenoviću, zvanom Herpes, kao i Miloradu Radojičiću, dok je Novica Stanojković pušten na slobodu.

Svi su, prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju tvrdili da nisu umešani u krivična dela koja im se stavljaju na teret. Čabarkapa je navodno tvrdio da mu je sve namešteno i odbio da odgovara na pitanja.

Ljubina ćerka Aleksandra Subotić nije saslušana, ali će protiv nje biti podneta krivična prijava sudiji za maloletnike, koji će naknadno da je pozove i sasluša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA