JOVANKA BROZ: Titu ni sa 60 godina nije bila potrebna vijagra!

Bivši predsednik SFRJ jednom je opisao zbog čega ne može odoleti ženama: "Znoj devojaka i mladih žena ima opojni miris i sladunjav ukus. On je najjači prirodni afrodizijak koji deluje preko čula mirisa i ukusa"

  • 9

Oko Jovanke Budisavljević Broz ispleo se niz mitova, čiji je uticaj dodatno narastao njenim višedecenijskim ćutanjem. Ta tišina nije bila dobrovoljna. Za vreme socijalizma, naredba "Jovanka mora ćutati" došla je sa samog vrha. Iako su joj izdavači nudili milione dolara, Jovanka nije mogla da objavi memoare.

Biografija Jovanke Broz, prvi hrvatski rad o njoj, koja samo što se nije našla u prodaji, donosi brojne odgovore na pitanje zašto je tišina trajala trideset godina. No, osim političkih detalja donosi i brojne detalje o privatnom životu "jugoslovenskih Kenedija".

- Tito je sa svojih 60 godina bio vitalniji od ijednog mladića - pohvalila se Jovanka Broz doktoru svog supruga.

Jednom prilikom bivši predsednik SFRJ potanko mu je opisao zbog čega ne može odoleti ženama: "Mladost je bujna i raskošna, ona je proleće života, puna je hormona kao biljka sokova. Mladost je očaravajuće podsticajno i kreativno doba. Mlado telo je čvrsto, jedro, puno topline i životne energije. Oči mladih osoba su pune radoznalosti, žara i požude. Koža mladih žena je baršunasta, meka i vlažna. Znoj devojaka i mladih žena ima opojni miris i sladunjav ukus. On je najjači prirodni afrodizijak koji deluje preko čula mirisa i ukusa, a pojačano se luči u trenucima emotivnog uzbuđenja."

Pjer Karden: Jovanka je volela moje kreacije

- Pre više od dvadeset godina sam na poziv gospođe Tito, Jovanke Broz, prvi put došao u tadašnju Jugoslaviju. Bio sam oduševljen i jako mi je bilo žao što se jedna takva zemlja raspala - pohvalio se jedan od najpoznatijih francuskih i svetskih kreatora Pjer Karden o poznanstvu s Jovankom kada je 2012. došao na modnu reviju u Beograd.

- Tadašnja prva dama Jugoslavije volela je moje kreacije - dodao je ovaj dugovečni modni kreator koji ima samo jednu želju, a svestan je da mu se neće ostvariti.

Sve ove i druge detalje uskoro možete saznati u biografiji Jovanke Broz koja samo što se nije našla u prodaji.

(Telegraf.rs / Izvor: Pressonline, Kolektiv.me )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    9. oktobar 2013 | 11:26

    Kolko znam kad je tito iso u lov da su snajperisti upucavali divljac neznam dal je tako bilo I sa zenama lol

  • Welja

    9. oktobar 2013 | 14:29

    Pa najbolje to znaju mlade žene koje su smatorcima bile naravno da svaki drugi koristi vijagru poznajem mnoge mladje generacije koje koriste sva sretva Akamoli matore drtine.

  • Jojo

    9. oktobar 2013 | 12:01

    Bas je ona to izjavila?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA