ČOVEK KOJI JE ZVAO DAČIĆA: Pretio sam njegovoj deci jer sam ljut na državu!

Na saslušanju u policiji Ivan S. izjavio da je pretnjom iskalio bes zbog velikih administrativnih problema, koji nisu bili rešeni. Nema policijski dosije, niti je osuđivan, ali ima nekoliko prekršajnih prijava za uznemiravanje

  • 9

Ivan S. (26), koji je uhapšen u Čačku zbog pretnji da če ubiti decu premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, na saslušanju u policiji je izjavio da je to učinio kako bi iskalio bes zbog velikih administrativnih problema, koji nisu bili rešeni.

Kod njega je pronađen telefon s kojeg je pretio, kao i 11 kartica, a tereti se za krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

On, kako prenosi "Kurir", nema policijski dosije, niti je osuđivan, ali ima nekoliko prekršajnih prijava za uznemiravanje.

Ivan S. rodom je iz Pranjana, a živi u Čačku i nije oženjen.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bubamara

    10. oktobar 2013 | 13:10

    da, kad se Dacicevoj deci preti, odmah ide akcija, a kad se obicnim smrtnicima to radi, kao i maltretiranim zenama i deci zrtvama porodicnog nasilja mupovce boli uvo, nisu nadlezni ..!!!!

  • Boki

    10. oktobar 2013 | 13:16

    Administracija kod nas stvarno ponekad moze do ludila coveka da dovede. U vremenu kompljutera i siroko pimenjivog interneta moras uvek da vadis 50 paira na 50 razicitih lokacija i samo jedan da zapne izgubio si dan. Na kraju ti onaj kaze da to nije ni potrebno, ali ti fali nesto drugo... Sto je najgore su svim kancelarijama je pauza u razlicito vreme, i umesto 30, obavezno je bar 45 minuta. Jedni rade sa stranakama do 12, drugi do 13, treci do 15h, a na poslu ti daju samo jedan slobodan dan, a cesto i ne daju uopste. Moras licno da podignes dokument, a popodne ne rade. Pa ti dodje ili da se ubijes ili da ubijes nekog. Mada pretnja premijerovjoj deci je totalno neukusna, da je njemu licno, pa ako je...

  • Alas

    10. oktobar 2013 | 15:27

    Bucko,bucko,ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA