VARALI PARKING SERVIS: Odnosili vozila ne vodeći evidenciju!

Miodrag G. (31), Dejan S. (36) i Velimir N. (57) iz Niša su novac od odnošenja vozila zadržavali za sebe

  • 5

Tri radnika Javno-komunalnog preduzeća "Parking servis" privedena su zbog sumnje da su novac od odnošenja vozila zadržavali za sebe, umesto da ga uplate na račun preduzeća, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Privedeni su Miodrag G. (31), Dejan S. (36) i Velimir N. (57) iz Niša zbog sumnje da su izvršili na taj način krivično delo zloupotrebe službenog položaja u saizvršilaštvu i da su falsifikovali službene isprave, navode iz policije.

Iz policije napominju da su osumnjičeni u više navrata odnosili vozila bez službene evidencije, ne navodeći iznos za koji je preduzeće oštećeno.

Osumnjičenima je određena mera zadržavanja do 48 sati, dodaju iz policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • relja

    17. oktobar 2013 | 11:59

    Naravno da su varali i uzimali i ja bih i svaki normalni gradjanin i radnik koji zivi od bedne plate dolazi u iskusenje da se sramoti za par sto eura samo je vazno da ima za pedere

  • Mladen

    17. oktobar 2013 | 12:22

    Ima li i jedsn sgment ovoga drustva a ds nije lopovski?

  • Naisa

    17. oktobar 2013 | 13:36

    A kako su mogli da odvoze vozila bez evidencije? Da li to znači da se prilikom utvrdjivanja pogrešnog parkiranja i samog odvoženja vozila na licu mesta ne nalazi policajac koji je nadležan utvrdi postojanje prekršaja? Onda radnici Parking servisa sami odluce koje vozilo "tovare", slikaju mesto prekršaja, a policajac kasnije potpiše samo papire, kao da je bio sa njima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA