LOPOVI ŽELJNI ALKOHOLA: Ukrali bure puno rakije

Posle krađe hrastovog rakijskog bureta, starog 35 godina, punog rakije, policija je uspela da ga pronađe i vrati ga vlasnici, ali ne i 46 litara rakije koju su lopovi istočili i najverovatnije prodali

  • 0

Bure sa rakijom našlo se na meti lopova u Pećanama, kod Prijedora, ali je brzom policijskom akcijom ono ipak pronađeno, mada ispražnjeno.

Policajci su brzo pronašli hrastovo rakijsko bure, staro 35 godina, i vratili ga vlasnici, dok su lopovi 46 litara rakije istočili i prodali.

Vlasnica Grozda Panić ispričala je policiji da je zadovoljna što je bure, koje porodica čuva godinama, makar i prazno ponovo kod nje. Kaže da je jednog jutra zatekla obijena vrata podruma kada je, osim bureta, nestalo i nekolko flaša rakije, objavio je Glas Srpske.

List konstatuje da je do ove krađe došlo uprkos tome što je u Prijedoru šljiva ove godine rodila kako odavno nije, pa gotovo da nema kuće koja nije učestvovala u kupljenju plodova i pečenju rakije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA