Berluskoni će plaćati 1,9 miliona dolara mesečno bivšoj ženi

Jedan od najbogatijih Italijana Silvio Berluskoni moraće da plaća bivšoj supruzi Veroniki Lario, s kojom ima troje dece, 1,9 miliona dolara mesečno

  • 6

Italijanski sud prepolovio je prvobitno određenu novčanu sumu, koju bivši premijer Silvio Berluskoni treba da plaća svojoj bivšoj ženi, preneli su mediji.

Berluskoni, jedan od najbogatijih Italijana, sada će morati da plaća bivšoj supruzi Veroniki Lario, s kojom ima troje dece, 1,9 miliona dolara mesečno.

Bivša glumica Lario podnela je zahtev za razvod 2009. godine, podsetio je Bi-Bi-Si. Berluskoni je ranije izjavio da je tročlano sudsko veće najpre donelo "nerealnu" odluku, jer ga čine "feministkinje i komunistkinje".

Venčali su se 1990. i bili u braku 22 godine. Berluskonijeva karijera i život obeleženi su brojnim skandalima − finansijskim i seksualnim. Berluskoni (77) ima i dvoje dece iz prvog braka. Sada je veren s Frančeskom Paskale, koja ima 29 godina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA