Manijaci u Srbiji siluju i ćerke

Svake godine prijavi se najmanje 40 slučajeva silovanja, ali incest kao jedan od najtežih oblika često ostaje skriven jer se zbog stida ne prijavljuje policiji

  • 28

Niška policija nedavno je privela  D. Ž. (56) iz Niša  zbog  pokušaja silovanja ćerke (24), koju je ispostaviće se u istrazi seksualno zlostavljao punih 12 godina. Da zlo bude još veće majka je znala da je suprug silovao njihovu ćerku ali je ćutala, kaže iz straha da je ne ubije?!

Ovo je samo poslednji primer zlostavljanja žena i dece. Svake godine prijavi se najmanje 40 slučajeva silovanja, ali incest kao jedan od najtežih oblika često ostaje skriven. 

Takve porodice su uglavnom vrlo zatvorene, a majka i žrtva ne žele da prijave napastvovanje zbog sramote koju osećaju. Stručnjaci objašnjavaju da se vremenom takve porodice naviknu na anomaliju i nauče da žive sa njom.

Nažalost takva traumatična iskustva ostavljaju trajne i duboke posledice na psihu deteta.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xx

    23. oktobar 2013 | 01:24

    Kakva je to majka?! Pa ona za svoje dete treba i zivot da da,a ne da cuti i gleda strahotu...ne daj Boze nikome...ja bih takvog manijaka golim rukama zadavila...

  • Sladjana

    23. oktobar 2013 | 07:13

    Kakva je to majka da zbog sramote krije incest u kuci,ja bih se takve majke odrekla.Jadna deca ovakvih roditelja-zlotvora treba za takve dozivotna ne smrtna kazna.

  • Drajver NI.

    23. oktobar 2013 | 07:25

    Da se obesi u centar kod konja ali za onu stvar da pisti ceo dan i noc bolesnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA