Belgrade venture forum u Hotelu "Metropol Palace" od 19. do 20.novembra

Na najvećem regionalnom investicionom forumu posvećenom finansiranju malih i srednjih preduzeća održaće se takmičenje kompanija koje žele da se predstave pred velikim brojem domaćih i inostranih investitora

  • 0

Drugi po redu "Belgrade Venture Forum" (BgVF) održaće se od 19. do 20. novembra u Hotelu "Metropol Palace". Ovaj najveći regionalni investicioni forum posvećen finansiranju inovativnih malih i srednjih preduzeća i razvoju preduzetništva organizuje Serbian Venture Network (SeVeN).

U okviru Foruma će se održati takmičenje kompanija koje žele da se predstave pred velikim brojem domaćih i inostranih investitora, a prijave su otvorene do 4. novembra. Investitori su najviše zainteresovani za direktna ulaganja u kompanije koje imaju inovativne proizvode i usluge sa velikim potencijalom za rast.

Za prisustvo na BgVF se već prijavilo 30 stranih i domaćih investitora sa ukupnim investicionim portfoliom od preko 2 milijarde evra, spremnih da investiraju od 25.000 do više miliona evra po kompaniji. Belgrade Venture Forum najboljim startupovima pruža mogućnost upoznavanja i sastanaka sa investitorima, razmenu iskustava sa prošlogodišnjim takmičarima, kao i upoznavanje potencijalnih partnera.

Za firme koje razvijaju svoje poslovanje, proizvode i usluge ovo takmičenje predstavlja izuzetnu priliku da steknu neprocenjivo iskustvo, vredne kontakate sa investitorima i partnerima, kao i novac koji će im pomoći u daljem razvoju. Najviše investicionih mogućnosti očekuje startup preduzeća koja se bave informacionim tehnologijama, prirodnim naukama i čistim tehnologijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA