BIZARNA ONLAJN PONUDA: Silikonske grudi na rasprodaji!

Na sajtu onlajn kupovine objavljen je oglas prema kojem kupovinom vaučera od 3.000 dinara u beogradskoj klinici umesto za 2.350 evra možete da povećate grudi za 1.850 evra

  • 2

Na sajtu onlajn kupovine "Grupko" osvanula je nesvakidašnja i rekli bismo krajnje bizarna ponuda prema kojoj se  kupovinom vaučera u vrednosti od 3.000 dinara, u beogradskoj nanoklinici "Brant" ostvaruje 20 odsto popusta na hiruršku intervenciju povećanja grudi!

Ponuda se prema izloženom opisu odnosi na hiruršku intervenciju povećanja grudi trajnim implantatima, čija je uobičajena cena 2.350 evra, a uz pomenuti kupon iznosi svega 1.850 evra.

Operaciju bi izveli najbolji hirurzi i anesteziolozi, a prema pisanju "Naših novina", u pitanju je marketinški trik.

Dobavljači implantanata napravili su akciju i spustili cenu, jer su oni veoma skupi, kao i boravak nakon operacije u bolnici, monitoring... Tako smo i mi dobili prostor da spustimo cenu i privučemo pacijente. Mi stojimo iza onoga što radimo, a problem je što u Srbiji postoji siva zona reklamiranja lekarskih usluga koja je u koliziji s Ustavom - objašnjavaju iz klinike "Brant" za "Naše novine".

Najveći šok kada su onlajn kupovine u pitanju izazvao je prošle godine - oglas o popustu na abortus, koji je objavila privatna klinika "Gala medika", a u kojem je, između ostalog, pisalo da zainteresovane žene umesto za 25.000 dinara mogu da urade prekid trudnoće za 18.000 dinara.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    4. novembar 2013 | 13:46

    Zasto bizarna..u brazilu se ovakvi poduhvati placaju iz zdravstvenog osiguranja jer ce nacija biti srecnija ako sve devojke bude zadovoljne izgledom (one koje nisu) a I muškaraci koji nece navuci komplekse jer dobre cice troshe samo odlikashi :))) svi cemo da gledamo samo velike I lepe grudi yeeeeeee :)))) Go silicone

  • Shone

    4. novembar 2013 | 17:41

    Mene kao malog rano odbili od sis. pa volim veeliikeee grudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA