ŠTA SU NAVIJAČI PONELI NA MARAKANU: Kuke, motike, čengele za meso...

Među stvarima koje su oduzete od navijača našle su se i alatke koje mesari koriste prilikom tranžiranja mesa. Svi huligani su privedeni i po kratkom postupku su osuđeni na novčane kazne od 10.000 do 25.000 dinara

  • 19

U rutinskim pregledima koje su pripadnici policije izvršili pre, za vreme i posle odigranog 145. večitog derbija na stadionu Crvene Zvezde zaplenjen je zastrašujući arsenal oružja kod pripadnika obe navijačke grupe, saznaje Telegraf.rs!

Među stvarima koje su oduzete od navijača našle su se i alatke koje mesari koriste prilikom tranžiranja mesa.

Kako saznajemo, od navijača je oduzeto čak 18 drvenih palica, stotinak baklji, tri noža, šest metalnih palica, jedna sekira, jedan čekić, metalna kuka za kačenje mesa, gumena palica, gumeni kabl, četiri teleskopska štapa, metalna šipka, dve drvene motke i jedna bejzbol palica.

Svi huligani su privedeni i po kratkom postupku su osuđeni na novčane kazne od 10.000 do 25.000 dinara!

Podsetimo, večiti derbi Zvezde i Partizana su obeležile mučne slike nereda koje su bacile u senu sam meč.

(E. T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neverovatno

    4. novembar 2013 | 15:56

    Sad najbolje da im podelite lopate i pravac Koridor da rade nešto

  • Sramota!!!

    4. novembar 2013 | 15:51

    Svi volimo fudbal, zivimo za derbi, ali ovo nije derbi, nije fudbal. Sve te KRIMINALCE u kamenolom neki da tucaju kamenje.... Alo bre, pa tavki i pucaju, ubijaju,...sta nam jos treba da preduzmemo mere. Jedno je fudbal, jedno su navijaci, a sasvim su drugo hulirani!

  • Vlada

    4. novembar 2013 | 16:29

    Besni, bez posla...ukinuti masine na Kolubarskom kopu i ove sa viskom snage poslati sa asovma da kopaju ugalj. Pritom ih vezati krutom vezom jedan do drugog da ne mogu da se pobiju, razmak 3 metra, alatka vezana za zglob pa guli jalovinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA