ROBERT MATIJEVIĆ: Nataša je zlostavljala Reu!

Otac male Ree rekao je da je njegova supruga Nataša maltretirala dete i da poseduje dokaze o tome

  • 10

Robert Matijević, otac male Ree, rekao je u emisiji "Ćirilica" da ima medicinsku dokumentaciju o tome da je njegova supruga Nataša zlostavljala Reu. Upitan zašto je dosad nije pokazao i da li će je pokazati, odgovorio je da su ta dokumenta tajna.

Robert je u emisiji negirao da je maltretirao suprugu Natašu, demantujući i njene tvrdnje da ju je tukao po stomaku dok je bila trudna. On je rekao da je ona sama otišla u Sigurnu kuću sa gomilom garderobe i 5.500 evra.

Razvod Hrvata Roberta i Srpskinje Nataše dospeo je u žižu javnosti kada je sud u Ljigu doneo odluku da Robert može da dođe po Reu i vodi u je Hrvatsku. Građani Ljiga su se posle toga pobunili i zajedno sa Natašom telima sprečili oca da odvede ćerku.

Potom su se umešali ministar pravde Nikola Selaković i vicepremijer Aleksandar Vučić koji su se založili da se preispita slučaj jer ima indicija da se otac nasilnički ponašao prema supruzi.

(Telegraf.rs / Izvor: Pressonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    5. novembar 2013 | 15:45

    Bolesni majmun kroasanski!

  • Mici

    5. novembar 2013 | 16:09

    Voli medijsku paznu a i lepo laze...mozda zeli na farmu?

  • alenka

    5. novembar 2013 | 20:39

    Zorice veliki problem imas u glavi ako verujes u ovo sto ovaj covek prica... odavno bi joj oduzeli dete da je nepodobna majka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA