LUDI OGLASI: Srbi prodaju kinesku labudastu gusku i dah astronauta, menjaju golfa za tele!

Ukoliko pažljivo tražite, možete naići i na oglase u kojima se nude divlje svinje, rimsko oruđe, staklene igle i špricevi iz pedesetih godina 20. veka, kineske labudaste guske i dah astronauta "spakovan" u staklenu bočicu!

  • 14

Razvoj interneta u Srbiji u poslednje vreme doveo je do prave ekspanzije privatnih preduzetnika koji u oglasima vide odličnu priliku za dobru zaradu.

Tako se preko "on lajn" prodaje i nudi sve i svašta, uključujući i neke proizvode za koje ili većina ljudi ne zna da uopšte postoje ili se pitate  ko uopšte kupuje takvu robu.

Telegraf.rs vam predstavlja neke od najzanimljivijih artikala koji se nude na jednom od najposećenijih srpskih sajtova koji se bave prodajom i kupovinom najraznovrsnijih predmeta.

Ukoliko pažljivo tražite, možete naići i na oglase u kojima se nude divlje svinje, rimsko oruđe, staklene igle i špricevi iz pedesetih godina 20. veka, kineske labudaste guske i dah astronauta "spakovan" u staklenu bočicu!

U jednom od najzanimljivijih oglasa ponuđač nudi polovni automobil "golf 1", koji procenjuje na 700 evra, a kao alternativa se nudi i zamena za dva teleta.

- Na prodaju "golf 1.6 dizel" 85. godište, registrovan do 8.9. 2014. godine s petoro vrata i kukom. U dobrom stanju, ili menjam za dva muška teleta silentalca - piše u oglasu.

Ako volite stare omote čokolade "Milka" i želite da ih posedujete, kao i celofan koji je išao uz ovo pakovanje, to možete priuštiti sebi za samo 300 dinara. Za ovu cenu dobićete čak sedam starih omota, starih petnaest godina.

- Sedam omota starih "Milki" jako dobro očuvanih, 97. i 98. god. Dobra stara vremena dok su još čokolade bile, pored ove ambalaže, umotane u aluminijumsku foliju - navodi prodavac ovih artikala.

Najveći "biser" među oglasima je nesumnjivo onaj u kome prodavac prodaje dah astronauta "zarobljen" u staklenoj flašici. Ova ponuda je data na aukciju i nema fisknu cenu. U njemu se objašnjava i kako je uhvaćen njihov dah, kao i o kojim se tačno "svemirskim herojim" radi.

- Jednostavno, radi se o otpadnoj vodi koja je uzeta s komandnog modula pomenute letelice, a koja predstavlja kondenzovanu formu onoga što su astronauti izbacivali iz svojih pluća disanjem. Tečnost je prikupio Apolloov sistem kontrole uslova za život, a sada se nalazi u bočici veličine 6,25cm, na kojoj piše: Apollo 11, Post Flight Waste Tank 0720Z 7/25/69 - navodi se, između ostalog, u oglasu.

Za ljubitelje medicinske opreme za 600 dinara su u ponudi stakleni špric i igle, kakvi se mogu videti u starim filmovima. Nije baš najjasnije kome bi ovakva aparatura mogla da koristi, ali ako nekome zatreba, može da se nađe na internet oglasima.

- Prodajem ispravan stakleni špric sa iglama iz Drugog svetskog rata - piše u oglasu.

Za ljubitelje divljači, postoji i oglas u kome se nude divlje svinje. U oglasu nije navedena cena, već je naznačeno da se ona dogovara nakon poziva vlasniku. U pitanju su krmača i vepar. Prodavac je iz Sombora, ali nije naveo kako je do divljači došao i kakvo je poreklo ovih divljih svinja. Uz oglas je postavljena i originalna fotografija vepra i krmače kako bi se potencijalni kupci uverili i verodostojnost.

Ukoliko hoćete da priuštite da jedete komadićem escajga koji su koristili Stari Rimljani ili da u svom posedu imate zubarski alat koji potiče iz perioda između drugog i četvrtog veka nove ere, i za to internet oglasi imaju rešenje.

Naime, u jednom od oglasa se prodaju i rimska kutlača, rimski zubarski alat, kao i ruski krst s pištoljem, a cena za ovaj komplet dragocenih predmeta je 1.000 evra. Ukoliko želite da kupite neki od navedenih predmeta i pojedinalčno, postoji i ta mogućnost, ali pojedinačne cene nisu navedene, već se mogu saznati nakon kontaktiranja prodavca ovih predmeta koji je iz Pirota.

I ljubitelji pernate živine imaju mogućnost da pazare nešto iz njihovog polja interesovanja, pa su tako za ljubitelje autentičnih vrsta na prodaju ponuđene i labudaste guske, po ceni koju dogovorite s vlasnikom, a postoji i mogućnost zamene za jaganjce i prasiće!

- Na prodaju mlade kineske labudaste guske stare 5 meseci, 4 komada. Mogućnost zamene za ovce, jaganjce i prasiće - kaže prodavac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA