Vreme čitanja: oko 1 min.

SBB korisnici imaju najpouzdaniji internet, vrhunske TV kanale i najbolje korisničko iskustvo

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

SBB kompanija nastavlja da postavlja standarde i investira u unapređenje svojih servisa i usluga, kako bi korisnicima obezbedila vrhunsko iskustvo u digitalnom svetu, što su pokazala i najnovija istraživanja

  • 15
SBB Foto: Promo

Agencija Deep Dive* potvrdila je da korisnici SBB usluga imaju najpouzdaniji internet i najbolje korisničko iskustvo i podršku, vrhunski izbor TV kanala, a sve to na EON platformi, koja pruža iskustvo gledanja televizije prema svetskim standardima.

SBB Foto: Promo

- Kroz novu marketinšku kampanju, koja je osvežena verzija izuzetno uspešne prethodne kampanje „Kada imaš izbor, biraš SBB!”, istakli smo vrednosti naših servisa i usluga po kojima smo prepoznatljivi i baš one zbog kojih nas korisnici i biraju – EON platforma, vrhunski izbor TV kanala, novi EON Video klub, Sports mode funkcija koji pruža unapređeno sportsko iskustvo, kao i najpouzdaniji internet do 1Gbps u EON paketima. I dalje tamo gde imamo našu mrežu, većina ljudi bira SBB, zato ćemo nastaviti da radimo na tome da naše usluge budu prisutne u celoj Srbiji - rekla je Minja Jugović Janjić direktorka Marketinga u SBB kompaniji.

SBB Foto: Promo

Ukoliko još uvek niste SBB korisnici, iskoristite akciju EON paketa koji sadrže usluge televizije, interneta i telefonije – prva 3 meseca po 1 dinar ili web akciju 4 meseca po jedan dinar. Uz EON možete da uživate u vrhunskom izboru TV kanala, novom EON Video klubu koji sadrži preko 25.000 naslova, Sports mode funkciji za sve ljubitelje sporta koji vole da isprate detaljnu statistiku tokom i nakon utakmica, EON Kids profilu za vaše najmlađe i personalizovanom sadržaju za svakog člana porodice, kao i internetu do 1Gbps u sekundi.

*sadržaj komunikacije je zasnovan na rezultatima BHT i CEX istraživanja koje je sprovela nezavisna istraživačka agencija Deep Dive u decembru 2023.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA