NA BGVF DOLAZE INTEL, MICROSOFT I GOOGLE: Proces registracije učesnika počeo

Učesnici Beogradskog Venture Foruma će imati priliku da slušaju predstavnike organizacija kao što su: Microsoft, Google, Intel Capital, Embassy Techzones, EBRD, Black Adder i da se upoznaju sa praksom uspešnih evropskih regiona

  • 0

Najveći investicioni forum na Balkanu - Belgrade Venture Forum (BgVF) će se održati za tačno deset dana, 19. i 20. novembra u Hotelu Metropol Palace, a organizatori su objavili agendu konferencijskog programa, na kojoj se nalazi više od 50 govornika iz više od 15 zemalja sveta.

Učesnici Foruma će imati priliku da slušaju izlaganja predstavnika organizacija kao što su: Microsoft, Google, Intel Capital, Embassy Techzones (investitor u veliki Tehnološki park u Inđiji), EBRD, Black Adder, Founders Institute, Xevin Capital, StartLabs Accelerator i drugih. Takođe, prisutnima će biti predstavljeni i primeri najbolje prakse uspešnih evropskih regiona, kao što su Flandrija i Baskija.

Na konferencijskom delu foruma biće pokrivene izuzetno aktuelne teme: Žene u preduzetništvu, Korporativno investiranje, Lean startups, Izazovi i prilike prekograničnih investicija, Akademske institucije i preduzetničke kompanije, Nove tehnologije u zdravstvu i mnoge druge.

Proces registracije za posetioce Foruma je otvoren i uključuje konferenciju, predstavljanje najboljih startupova prijavljenih za takmičenje, predstavljanje kompanija i individualne sastanke sa potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima. Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti putem sajta www.belgradeventureforum.org.

Paralelno sa konferencijom, u susednoj sali će se investitorima predstaviti do 40 preduzetničkih ideja izabranih među više od 130 aplikacija. Investitori koji će ih slušati su spremni da u izuzetne projekte investiraju od deset hiljada do nekoliko miliona evra po kompaniji, a fondovi kojima upravljaju su vredni više od 3 milijarde evra.

Belgrade Venture Forum će otvoriti ministar privrede Saša Radulović, a publici će se obratiti i državni sekretar u Ministarstvu za spoljnu i unutrašnju trgovinu Stefan Lazarević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA