ENDI KAUFMAN JE ŽIV: Lažirao smrt da bi imao mirniji život? (VIDEO)

Šuškanja da je komičar živ i dalje su aktuelna, jer je tokom života mnogo puta rekao da će lažirati smrt. Brat čak tvrdi da je bio opsednut time i da je isplanirao sve do poslednjeg detalja

  • 1

Iako je čuveni komičar Endi Kaufman preminuo pre 29 godina od posledica raka pluća, mnogi (i to ne samo njegovi obožavaoci) tvrde da je i danas živ!

Nedavno je sumnju da je komičar lažirao smrt kako bi imao mirniji život potvrdio i njegov brat Majkl.

On je, naime, izjavio da je od pokojnog brata dobio ni manje ni više nego - pismo!

Ovoj izjavi u prilog ide i tvrdnja devojke koja se pojavila na dodeli nagrada "Endi Kaufman", koja je zapravo ćerka poznatog komičara.

- Hteo je pobeći od medija i celog cirkusa u koji mu se život pretvorio. Živimo mirnim životom, tata me je odgajio dok je mama radila u svojoj kompaniji - ispričala je devojka koja je rođena 1979. godine.

Kaufman navodno živi porodičnim životom u Albukerkiju, a nedavno je u javnost izašao i mladić koji tvrdi da je njegov sin i koji je kao dokaz objavio Endijevu fotku kako šeta po parkiralištu i popravlja frizuru.

(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA