KRAGUJEVAC: Za zversko prebijanje učenika 10 godina!

Na 10 godina zatvora osuđen je Darko. R. (20) iz Kragujevca za krivično delo ubistvo u pokušaju, dok je Nikola Š. (19) osuđen na četiri godine zatvora za krivično delo ubistvo u pokušaju u pomaganju

  • 9

U Višem sudu u Kragujevcu donete su osuđujuće presude za dvojicu mladića u slučaju prebijanja učenika Politehničke škole 28. marta ove godine.

 

Kako u Višem sudu saznaje agencije Beta, na 10 godina zatvora je osuđen Darko. R. (20) iz Kragujevca za krivično delo ubistvo u pokušaju, dok je Nikola Š. (19) osuđen na četiri godine zatvora za krivično delo ubistvo u pokušaju u pomaganju.

 

D. R. je 28. marta ujutro više puta drvenom palicom udario po glavi i telu Stefana J. (18), učenika Politehničke škole, dok je sedeo u kafe piceriji "Tabasko", nedaleko od te škole.

 

Drugookrivljeni N. Š. nije dozvoljavao nikome u piceriji da priđe i zašti Stefana J.

 

Učenik Politehničke škole zadobio je teške telesne povrede opasne po život i lekari Kliničkog centra su se borili za njegov život.

 

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA