HOROR: Smrskali mu ciglom glavu zbog rakije

Zoran Došen (61) pronađen je u lokvi krvi u dvorištu kuće u kojoj je boravio, nakon što su mu ciglom smrskala glavu dva muškarca sa kojima je prethodno pio

  • 5

Policija je uhapsila D. M (41) i I. Č. (37), obojica iz opštine Bačka Palanka, zbog osnovane sumnje da su u Neštinu ubili meštanina Temerina, Zorana Došena starog 61 godinu, udarajući ga ciglom po glavi, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca koji će ih saslušati a potom će, uz krivičnu prijavu, biti dovedeni sudiji za prethodni postupak, navedeno je u saopštenju.

Šezdesetjednogodišnji penzioner iz Temerina, gde je živeo sa suprugom i sinom, usmrćen je u dvorištu kuće u Ulici Crkvenoškolskoj 16, gde je boravio prethodnih meseci, brinući o teško bolesnoj i nepokretnoj 82-godišnjoj rođaki.

Po dosadašnjim saznanjima, dvojica Neštinaca i Došen su toga dana bili zajedno, i navodno su pili, a u kasnim popodnevnim satima, između njih je došlo do prepirke, koja je pretila da preraste u tuču. Tokom svađe, ova dvojica su mu, navodno pretila da će ga prebiti, zbog čega je Zoran pozvao policiju u Bačkoj Palanci i prijavio da ga napadaju na kućnom pragu.

U Neštin je ubrzo stigla policijska patrola iz Beočina, ali je u dvorištu zatekla beživotno Došenovo telo u lokvi krvi. Nedaleko odatle nalazio se D. M, koji je tvrdio da nema nikakve veze sa nemilim događajem, ali ga je policija privela., dok je I.Č. uhapšen nešto kasnije kod svoje kuće.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA