SVEDOCI: Danilović udarao Fida činijom za led i stolicom!

- Video sam kako se tuku. Udarali su jedan drugog. Glave su im bile krvave. Video sam kako Danilović udara Fida stolicom po glavi - ispričao je konobar Nikola Denić. I njegov kolega Siniša Stojanović tvtrdi isto

  • 9

Na današnjem suđenju Branku Filipoviću Fidu za pokušaj ubistva Predraga Danilovića, saslušano je desetak svedoka, među kojima su i zaposleni u Fidovom restoranu "Kafanica".

- Video sam kako se tuku. Udarali su jedan drugog. Glave su im bile krvave. Video sam kako Danilović udara Fida stolicom po glavi - ispričao je konobar Nikola Denić. I njegov kolega Siniša Stojanović potvrdio je da su se, do tada dobri pritatelji, međusobno tukli.

- Video sam kako je Danilović udario Filipovića činijom za led, a onda i stolicom -  rekao je drugi konobar.

Menadžer "Kafanice", koji je na posao došao oko sedam ujutru, ispričao je da je u lokalu zatekao Fida, koji je imao povrede i posekotine po glavi.

Svedok Nikola Knežević, koji je tokom noći Danilovića odvezao u bolnicu, rekao je da mu je predsednik KK Partizan rekao da mu je povrede stomaka, glave i prsta naneo Filipović.

Prvi put danas se u sudnici pojavila i Sanja Ševović, tadašnja Fidova devojka, zbog koje su prema tvrdnjama pojedinih svedoka njih dvojica te noći sukobila.

- Bili smo vereni - rekao je Filipović.

Sanja Ševović, međutim, rekla je da ne zna šta se dogodilo, jer je sve bilo u redu dok je ona bila tamo. Kada se vratila, kako je navela, videla je krvavog Danilovića.

- Više nismo zajedno. Od te noći se nismo videli niti čuli - rekla je ona.

Sudsko veće odbilo je predlog da Fida pusti iz pritvora, a nastavak suđenja zakazan je za 16. januar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    26. decembar 2013 | 14:48

    Pijandure. Obojicu u zatvor.

  • balkan boy

    26. decembar 2013 | 16:12

    Dobro, klasična Srpska svadja, tuča i poneki boc nožem posle celodnevnog ispijanja alkohola. Sta ima tu toliko da se piše? Uobicajno.

  • Burduš

    26. decembar 2013 | 15:09

    Kome je ovo interesantno???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA