HOROR NA DERMATOLOGIJI: Plafon otpada, nema sapuna, ni tople vode! (FOTO)

- Kad sam otišla do toaleta na klinici bila sam užasnuta! Zidovi se raspadaju, plafon samo što se ne sruši! Nema sapuna! Na dermatologiji gde svi dolaze zbog bolesti koje se prenose dodirom, nema tople vode, sapuna, niti toalet papira! - kaže čitateljka Telegrafa M. J.

  • 6

Klinika za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije bukvalno se raspada!

Jezivo stanje u kojem se nalzi ova ustanova dokumentovala je naša čitateljka M. J. (32), koja nam je poslala fotografije.

- Kad sam otišla do toaleta na klinici bila sam užasnuta! Zidovi se raspadaju, plafon samo što se ne sruši! Nema sapuna! Na dermatologiji gde svi dolaze zbog nekih bolesti koje se prenose dodirom, nema tople vode, sapuna niti toalet papira! Malter koji otpada sa plafona u ustanovama koje treba da potenciraju preventivu zdravlja!- kaže za Telegraf M. J.

Portparol KCS Aleksandra Berić kaže da su na klinici svesni ove situacije, ali se izvinjava pacijentima i napominje da to nikako nije nemar prema njima, već posledica finansijskog stanja u kome se nalazimo.

- Svi zaposleni se maksimalno trude da se stvari popravljaju i renoviraju. Ipak, ovo su sve stare zgrade i mnogo toga ovde treba da se renovira. Sve se radi u zavisnosti od finansijske situacije i ne postoji mogućnost da se sve završi odjednom - ističe Berićeva.

Da ovo nije jedina zdravstevena ustanova sa ovakvim stanjem govore i fotografije sa pedijatrijskog odeljenja KBC Zemun koje je pre negog vremena na svoj Fejsbuk profil okačila Verica Večerinac. Doduše, samo dan nakon objavljivanja ovih fotogrfija, ovo odeljenje je doterano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nista novo

    2. april 2014 | 18:22

    Nije to nista novo, sve se u srbiji raspada

  • Bane

    2. april 2014 | 19:08

    Svi se cude a znaju da para nema ni za osnovni medicinski materijal, laboratorijske analize... Sapuni toalet papir slavine vodokotlici... sve se krade i kad ih ima. Nista ne opstaje duze od tridesetak minuta. Nemojte se cuditi sto mnogi "kupuju" osnovne higijenske artikle po bolnickim WC-ima.

  • Loznicanin

    2. april 2014 | 18:30

    Da doktori mito koji uzimaju, doniraju u bolnicu u kojoj su zaposleni sve bi to doslo na svoje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA