Hladnoća odnela i drugu žrtvu u RS

Smrznutog Slobodana Dragića (50) pronašli su meštani sela Jazovac na području opštine Gradiška. - Prilikom pregleda tela nisu pronađeni znakovi nasilja. Telo je bilo smrznuto, a uzrok smrti je prestanak rada srca - istakao je lekar

  • 1

Hladnoća i sneg uzeli su svoj danak i u selu Jazovac na području opštine Gradiška gde je pronađeno beživotno telo Slobodana Dragića - druge žrtve smrzavanja ove zime u Republici Srpskoj, piše "Glas Srpske".

Dragića (50) su pronašli meštani sela koji su odmah o ovoj tragediji obavestili policiju, a prema prvim informacijama ustanovljeno je da je smrt nastupila prirodnim putem.

- Prilikom pregleda tela nisu pronađeni znakovi nasilja. Telo je bilo smrznuto, a uzrok smrti je prestanak rada srca - istakao je lekar.

Dragić je druga osoba u Republici Srpskoj koja je preminula ove zime od posledica smrzavanja, podseća dnevnik i precizira da je u mestu Pribinić kod Teslića krajem novembra prošle godine pronađeno telo 51-godišnjeg Ljubomira Ostojića.

Osim toga što mogu da ugroze zdravlje, posebno kod hroničnih bolesnika, niske temperature, sneg i poledica mogu da budu opasni i za vozače. Da stanovnici treba da budu oprezni, upozoravaju i u zimskoj službi "Mrkonjić puteva".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    29. januar 2014 | 13:14

    Zalosno je da ljudi nemaju drva da naloze.. Hvala drzavo draga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA