NAJNOVIJI POPIS MRTVIH: Poginulo 80 osoba, 577 povređeno!

Najmanje 80 osoba je poginulo u sukobima demonstranata i pripadnika bezbednosnih snaga u Kijevu, dok je 130 pripadnika bezbednosnih snaga ranjeno iz vatrenog oružja u poslednja tri dana

  • 3

Najmanje 80 osoba je poginulo u sukobima demonstranata i pripadnika bezbednosnih snaga u Kijevu, saopštilo je danas ukrajinsko Ministarstvo zdravlja.

Ministarstvo je u saopštenju navelo da je 577 osoba povređeno, od kojih je 369 zadržano u bolnici.

Kako je agenciji Itar-Tas rečeno u ukrajinskom Ministarstvu unutrašnjih poslova, 130 pripadnika bezbednosnih snaga je ranjeno iz vatrenog oružja u poslednja tri dana.

Posle žestokih sukoba, koji su poslednja tri dana potresali Kijev, pres služba ukrajinskog predsedništva je saopštila da je noćas postignut sporazum o rešavanju krize tokom tokom višečasovnih pregovora ukrajinskih opozicionih lidera i predsednika Viktora Janukoviča uz posredovanje tri ministra EU.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kropir

    21. februar 2014 | 08:54

    Емоји украјинци сами рат водите па још мало ће вас напасти нато па ћете тек насрадати и бити гладни

  • miki

    21. februar 2014 | 20:40

    kakvi su ovo demonstranti imaju sljemove oruzje i monot koktele i neznam sta vise oni pravo ratuju izale se da ljudi ginu.ovo je isto kao kod nas protiv vojske i policije iprizivaj nato i euro demokratiju.neznam da li bi obama dao da se ovakvi demostranti setaju amerikom.satrali bi ih sto puta gore , i rekli bi sta traze na ulici.

  • lazar76

    21. februar 2014 | 10:37

    ma kakav nato nesme on od putina ni nas nebi napali da je bio putin na vlasti no vec pijani jelcin ukrajina i rusija su pravoslavna braca nesme nato ni da pisne tuu mogu samo da provociraju sa placenicima da ubijaju ukrajinske specijalce i policiju kukavicki iz snajpera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA